Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kći istoka

Kći istoka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Clara Uson


ISBN:

978-953-304-861-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6144

Broj strana:

381

Težina:

540 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

33,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Lijepa, inteligentna, otvorena, Ana pred sobom ima divnu budućnost. Najbolja je studentica u svojoj generaciji na Medicinskome fakultetu u Beogradu i ponos svoga oca, generala Ratka Mladića. No jedne noći, u ožujku 1994. godine, nakon povratka s apsolventskoga putovanja iz Moskve i sa samo 23 godine, Ana uzima očev najdraži pištolj i donosi odluku koja će zauvijek obilježiti život njezine obitelji. A nešto više od godinu dana nakon obiteljske tragedije, u srpnju 1995., general Ratko Mladić počinit će najveći i najstrašniji pokolj na europskom tlu nakon Drugoga svjetskog rata, pogubivši više od osam tisuća bošnjačkih muškaraca i dječaka.

Što se dogodilo u Moskvi? Je li Ana vidjela drugo lice svoga oca, koji je u njezinim očima bio junak, pošten čovjek, a u očima drugih ratni zločinac, sadist koji je ubijao ljude, uključujući djecu, žene i starce? Ispreplićući dokumentarno i fikcionalno, autorica kroz bremenit okvir povijesno-političkih zbivanja na području bivše Jugoslavije nastoji rasvijetliti jednu obiteljsku i osobnu dramu.

  • Prevodilac: Silvana Roglić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Lijepa, inteligentna, otvorena, Ana pred sobom ima divnu budućnost. Najbolja je studentica u svojoj generaciji na Medicinskome fakultetu u Beogradu i ponos svoga oca, generala Ratka Mladića. No jedne noći, u ožujku 1994. godine, nakon povratka s apsolventskoga putovanja iz Moskve i sa samo 23 godine, Ana uzima očev najdraži pištolj i donosi odluku koja će zauvijek obilježiti život njezine obitelji. A nešto više od godinu dana nakon obiteljske tragedije, u srpnju 1995., general Ratko Mladić počinit će najveći i najstrašniji pokolj na europskom tlu nakon Drugoga svjetskog rata, pogubivši više od osam tisuća bošnjačkih muškaraca i dječaka. Što se dogodilo u Moskvi? Je li Ana vidjela drugo lice svoga oca, koji je u njezinim očima bio junak, pošten čovjek, a u očima drugih ratni zločinac, sadist koji je ubijao ljude, uključujući djecu, žene i starce? Ispreplićući dokumentarno i fikcionalno, autorica kroz bremenit okvir povijesno-političkih zbivanja na području bivše Jugoslavije nastoji rasvijetliti jednu obiteljsku i osobnu dramu.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter