Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Gospodin Pogrešni

Gospodin Pogrešni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3181-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V6083

Broj strana:

240

Težina:

261 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad već nisam umetnik, bar da budem umetnost.

Zašto svaka žena želi da bude ovekovečena?

Dok je gledala njegove slike, Bek je gledao u njen vrat, u tanki vrat svoje nove muze, u malu šljivu koju su ostavila neka tuđa pohotna usta, i poželeo je da je poljubi, ali to nije dolazilo u obzir, nikada ništa nije imao ni sa jednom ženom pre nego što završi radni deo posete, to bi pokvarilo stvaranje, razblažilo seme inspiracije, potrošilo strast za kojom je vapilo njegovo platno.

Gospodin Pogrešni Mirjane Bobić Mojsilović roman je o slikaru, narcisu, ljubavnicama, o slikama, umetnosti, čudnom prijateljstvu. O sebičnosti. O strahu od ljubavi, strahu od vezivanja i strahu od smrti. Slike nagih žena na izložbi u Beogradu otvaraju riznicu priča o erosu i tanatosu, o promašenim ljubavima i jednom uspešnom i usamljenom životu umetnika koji je voleo svoja dela više od svojih muza.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad već nisam umetnik, bar da budem umetnost. Zašto svaka žena želi da bude ovekovečena? Dok je gledala njegove slike, Bek je gledao u njen vrat, u tanki vrat svoje nove muze, u malu šljivu koju su ostavila neka tuđa pohotna usta, i poželeo je da je poljubi, ali to nije dolazilo u obzir, nikada ništa nije imao ni sa jednom ženom pre nego što završi radni deo posete, to bi pokvarilo stvaranje, razblažilo seme inspiracije, potrošilo strast za kojom je vapilo njegovo platno. Gospodin Pogrešni Mirjane Bobić Mojsilović roman je o slikaru, narcisu, ljubavnicama, o slikama, umetnosti, čudnom prijateljstvu. O sebičnosti. O strahu od ljubavi, strahu od vezivanja i strahu od smrti. Slike nagih žena na izložbi u Beogradu otvaraju riznicu priča o erosu i tanatosu, o promašenim ljubavima i jednom uspešnom i usamljenom životu umetnika koji je voleo svoja dela više od svojih muza.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter