Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Persi Džekson i bogovi Olimpa 4 - Bitka za lavirint

Persi Džekson i bogovi Olimpa 4 - Bitka za lavirint

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rik Riordan


ISBN:

978-86-521-3621-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4424

Broj strana:

352

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Persi Džekson nije očekivao da će prvi dan u novoj školi da bude mnogo zabavan. Ali kada su se pojavile tajnovite i opasne empuze u liku navijačica, nimalo zabavan dan se pretvorio u košmar. Bio je to samo znak da se približava konačni sukob Olimpljana i zlog Titana, gospodara Krona. Čak se i nad uvek bezbedan Kamp polutana nadvija senka opasnosti, a napad Kronovih čudovišta samo je pitanje dana.

Zato Persi i drugari ponovo kreću u nove avanture da bi sprečili napad na Kamp. Ovog puta oni odlaze u nepregledni Lavirint, koji je nekada davno izgradio Dedal. Persi traga i za Hadovim odbeglim sinom, koji mu se javlja u snovima, pokušavajući da ga upozori na Kronove namere. Anabet traži Dedalovu legendarnu radionicu, za kojom juri i njihov neprijatelj Luk. Grover je u poslednjoj i konačnoj potrazi za svojim bogom Panom. Velika avantura u nepreglednim hodnicima Lavirinta završava se na način koji najmanje očekujete, najavljujući veliko finale.

  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Persi Džekson nije očekivao da će prvi dan u novoj školi da bude mnogo zabavan. Ali kada su se pojavile tajnovite i opasne empuze u liku navijačica, nimalo zabavan dan se pretvorio u košmar. Bio je to samo znak da se približava konačni sukob Olimpljana i zlog Titana, gospodara Krona. Čak se i nad uvek bezbedan Kamp polutana nadvija senka opasnosti, a napad Kronovih čudovišta samo je pitanje dana. Zato Persi i drugari ponovo kreću u nove avanture da bi sprečili napad na Kamp. Ovog puta oni odlaze u nepregledni Lavirint, koji je nekada davno izgradio Dedal. Persi traga i za Hadovim odbeglim sinom, koji mu se javlja u snovima, pokušavajući da ga upozori na Kronove namere. Anabet traži Dedalovu legendarnu radionicu, za kojom juri i njihov neprijatelj Luk. Grover je u poslednjoj i konačnoj potrazi za svojim bogom Panom. Velika avantura u nepreglednim hodnicima Lavirinta završava se na način koji najmanje očekujete, najavljujući veliko finale.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter