Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Mračna kula IV - Čarobnjak i staklo

Mračna kula IV - Čarobnjak i staklo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

978-86-10-01809-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M5639

Broj strana:

583

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

31,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

KROZ ŠOKANTNE ZAPLETE I ENERGIČNU NARACIJU, ROMAN ČAROBNJAK I STAKLO DOVODI ČITAOCE U SAMO SREDIŠTE PRIČE - OSTAVLJAJUĆI IH DA NESTRPLJIVO ČEKAJU DALJE NASTAVKE SERIJALA.

Scena u kojoj Roland pobeđuje svog starog učitelja, Korta, i odlazi da banči u manje moralnom delu Gileada napisana je u proleće 1970. godine. Ona u kojoj se Rolandov otac pojavljuje narednog jutra napisanaje u leto 1996. Iako je samo šesnaest sati proteklo između ta dva događaja u svetu priče, u životu pripovedača, Stivena Kinga, proteklo je dvadeset šest godina.
U Kingovom stvaralačkom univerzumu, Rolandova priča je njegov Jupiter - planeta koja zasenjuje sve ostale, mesto neobične atmosfere, ludih krajolika i surove gravitacione sile, a Rolandov svet (ili svetovi) zapravo sadrži sve svetove koje King stvara, i kao da svi njegovi likovi upravo tu završavaju. Srednji svet je prvi bio tu, pre svih ostalih, sanjajući pod plavim pogledom Rolandovih očiju strelca.

  • Originalni naziv: The Dark Tower Wizard...
  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Edicija: Mračna kula
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    KROZ ŠOKANTNE ZAPLETE I ENERGIČNU NARACIJU, ROMAN ČAROBNJAK I STAKLO DOVODI ČITAOCE U SAMO SREDIŠTE PRIČE - OSTAVLJAJUĆI IH DA NESTRPLJIVO ČEKAJU DALJE NASTAVKE SERIJALA. Scena u kojoj Roland pobeđuje svog starog učitelja, Korta, i odlazi da banči u manje moralnom delu Gileada napisana je u proleće 1970. godine. Ona u kojoj se Rolandov otac pojavljuje narednog jutra napisanaje u leto 1996. Iako je samo šesnaest sati proteklo između ta dva događaja u svetu priče, u životu pripovedača, Stivena Kinga, proteklo je dvadeset šest godina. U Kingovom stvaralačkom univerzumu, Rolandova priča je njegov Jupiter - planeta koja zasenjuje sve ostale, mesto neobične atmosfere, ludih krajolika i surove gravitacione sile, a Rolandov svet (ili svetovi) zapravo sadrži sve svetove koje King stvara, i kao da svi njegovi likovi upravo tu završavaju. Srednji svet je prvi bio tu, pre svih ostalih, sanjajući pod plavim pogledom Rolandovih očiju strelca.

    Dodatne informacije

    Izdavač Vulkan izdavaštvo
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter