Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Jedi moli voli

Jedi moli voli

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788674701089

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0962

Broj strana:

344

Težina:

445 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedi moli voli je roman koji je napisan po istinitim događajima iz života Elizabet Gilbert. Elizabet živi život koji je blizu ostvarenja američkog sna uspješna karijera novinarke, srećan brak i stan na Menhetnu. Pomislili bi svi uslovi za sreću, ali Elizabet se osjeća nesrećno, zbunjeno i neispunjeno. U potrazi za istinskom srećom sve to ostavlja iza sebe i donosi odluku da ode na životno putovanje u cilju samospoznaje. Prvo putuje u Italiju u potrazi za čulnim zadovoljstvima. Zatim odlazi u Indiju da pronađe duhovno u sebi. A nakon toga na ostrvo Bali gdje pronalazi ravnotežu između duhovnosti i zadovoljstva, tj. pronalazi ljubav. Ovim djelom autorka poručuje: „Ukoliko vjerujete u sebe i duboko u sebi znate šta želite, budite hrabri da to i ostvarite.

Ovo je knjiga koja daje odlične savjete kako da poboljšate svoj život, nudi malo romanse, dosta humora i divne putopise.

  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x210
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedi moli voli je roman koji je napisan po istinitim događajima iz života Elizabet Gilbert. Elizabet živi život koji je blizu ostvarenja američkog sna uspješna karijera novinarke, srećan brak i stan na Menhetnu. Pomislili bi svi uslovi za sreću, ali Elizabet se osjeća nesrećno, zbunjeno i neispunjeno. U potrazi za istinskom srećom sve to ostavlja iza sebe i donosi odluku da ode na životno putovanje u cilju samospoznaje. Prvo putuje u Italiju u potrazi za čulnim zadovoljstvima. Zatim odlazi u Indiju da pronađe duhovno u sebi. A nakon toga na ostrvo Bali gdje pronalazi ravnotežu između duhovnosti i zadovoljstva, tj. pronalazi ljubav. Ovim djelom autorka poručuje: „Ukoliko vjerujete u sebe i duboko u sebi znate šta želite, budite hrabri da to i ostvarite. Ovo je knjiga koja daje odlične savjete kako da poboljšate svoj život, nudi malo romanse, dosta humora i divne putopise.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter