Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Dvanaestorica, 2. Knjiga

Dvanaestorica, 2. Knjiga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Justin Cronin


ISBN:

978-953-7829-72-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7366

Broj strana:

612

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

51,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dvanaestorica zatvorenika osuđenih na smrt, odabrani su za tajni eksperiment kojim je trebalo stvoriti superiorna ljudska bića. Najjezivija noćna mora čovječanstva tek je počela.
Kako bi Dvanaestorica pali, netko od onih koji su se ujedinili da ih pobijede morat će platiti najvišu cijenu. Slika svijeta postaje sve jasnija, intenzitet snažniji, a napetost sve dublja u novoj moćnoj epskoj sagi o žrtvi i opstanku čovječanstva. Zemlju su preplavile horde vampirolikih stvorenja kojima upravljaju dvanaestorica virusom preobraženih zatvorenika. Nakon što su se oslobodili iz vojne baze i zarazili većinu stanovništa Sjeverne Amerike, munjevitom brzinom zauzimaju i šire svoj teritorij. Samo rijetka područja ostaju netaknuta, a malobrojni preživjeli moraju se osloniti jedni na druge i dati sve od sebe kako bi osigurali svoj opstanak. U budućnosti, Amy i njezina družina nastavljaju borbu za spas čovječanstva. No okolnosti više nisu iste. Neprijatelj je evoluirao i uspostavio novi mračni poredak u kojemu je stvarnost mnogo strašnija od pukog uništenja ljudske vrste. Uspjeli su svladati prvoga od dvanaestorice, no kako bi ih uništili u potpunosti, netko od njih morat će platiti najvišu cijenu. Njihova bitka tek je počela, a njihova snaga i predanost ovog puta možda neće biti dovoljne.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvanaestorica zatvorenika osuđenih na smrt, odabrani su za tajni eksperiment kojim je trebalo stvoriti superiorna ljudska bića. Najjezivija noćna mora čovječanstva tek je počela. Kako bi Dvanaestorica pali, netko od onih koji su se ujedinili da ih pobijede morat će platiti najvišu cijenu. Slika svijeta postaje sve jasnija, intenzitet snažniji, a napetost sve dublja u novoj moćnoj epskoj sagi o žrtvi i opstanku čovječanstva. Zemlju su preplavile horde vampirolikih stvorenja kojima upravljaju dvanaestorica virusom preobraženih zatvorenika. Nakon što su se oslobodili iz vojne baze i zarazili većinu stanovništa Sjeverne Amerike, munjevitom brzinom zauzimaju i šire svoj teritorij. Samo rijetka područja ostaju netaknuta, a malobrojni preživjeli moraju se osloniti jedni na druge i dati sve od sebe kako bi osigurali svoj opstanak. U budućnosti, Amy i njezina družina nastavljaju borbu za spas čovječanstva. No okolnosti više nisu iste. Neprijatelj je evoluirao i uspostavio novi mračni poredak u kojemu je stvarnost mnogo strašnija od pukog uništenja ljudske vrste. Uspjeli su svladati prvoga od dvanaestorice, no kako bi ih uništili u potpunosti, netko od njih morat će platiti najvišu cijenu. Njihova bitka tek je počela, a njihova snaga i predanost ovog puta možda neće biti dovoljne.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter