Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Druga ideja sreće

Druga ideja sreće

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mark Levi


ISBN:

978-86-7470-526-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D0946

Broj strana:

256

Težina:

374 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad običan život postane neobičan...
Filadelfija... Početkom proljeća 2010. godine Agata bježi iz zatvora u kom je provela trideset godina. Bilo joj je ostalo da odsluži još samo nekoliko godina. Čemu onda taj bijeg?
Na jednoj benzinskoj pumpi u blizini kampusa Agata će krišom ući u kola djevojke Mili i primoraće je da je poveze ne otkrivajući svoj identitet.
Nošena neodoljivom željom za životom i slobodom, Agata će potpuno poremetiti Milin sređen i ustaljen život, njenu prijatnu rutinu. Među njima je dvadeset godina razlike, ali to neće biti prepreka za dvije žene da razmijene priče o svojim snovima, za koje očigledno nikada nije kasno, i o ljubavima koje se nikad ne gase kad su one prave.
Tokom petnaestodnevnog putovanja kroz Ameriku, koje podjeća na avanture Telme i Luiz, svaki novi susret sa osobama koje iskrsavaju iz Agatine prošlosti približiće nas njenoj tajni.
Dokle nas može voditi naša nezajažljiva potraga za srećom? Od čega nikada ne treba odustati?

  • Prevodilac: Gorica Todosijević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 0x0
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad običan život postane neobičan... Filadelfija... Početkom proljeća 2010. godine Agata bježi iz zatvora u kom je provela trideset godina. Bilo joj je ostalo da odsluži još samo nekoliko godina. Čemu onda taj bijeg? Na jednoj benzinskoj pumpi u blizini kampusa Agata će krišom ući u kola djevojke Mili i primoraće je da je poveze ne otkrivajući svoj identitet. Nošena neodoljivom željom za životom i slobodom, Agata će potpuno poremetiti Milin sređen i ustaljen život, njenu prijatnu rutinu. Među njima je dvadeset godina razlike, ali to neće biti prepreka za dvije žene da razmijene priče o svojim snovima, za koje očigledno nikada nije kasno, i o ljubavima koje se nikad ne gase kad su one prave. Tokom petnaestodnevnog putovanja kroz Ameriku, koje podjeća na avanture Telme i Luiz, svaki novi susret sa osobama koje iskrsavaju iz Agatine prošlosti približiće nas njenoj tajni. Dokle nas može voditi naša nezajažljiva potraga za srećom? Od čega nikada ne treba odustati?

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter