Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Divljina

Divljina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Šeril Strejd


ISBN:

978-86-10-01279-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D1042

Broj strana:

307

Težina:

413 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nezaboravna i istinita priča prevedena na više od 30 jezika.

Ako te snaga izda, prevaziđi snagu...

Svu silinu nedaća kakve se sakupljaju tokom cjelog života Šeril Strejd osjetila je već u dvadeset drugoj godini. Nemoćna da se izbori na drugi način, ona ukradenu sreću traži u mračnom svijetu opijata, ali cijena ubrzo postaje previsoka. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi - osim sopstvenog života - Šeril shvata da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor.

U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez ikakvog iskustva i pripreme, vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešačiti čitavih 2.000 kilometara - i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškoćama koje takvo putovanje nosi, ona se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje.

Očaravajuća avantura iskrenim i moćnim pripovjedačkim tonom pretočena je u ispovjest o strahovima i željama mlade žene koja prevazilazi sve nevolje na putu do duhovnog ozdravljenja.

Junakinja koju jednostavno morate zavoljeti!

  • Originalni naziv: Wild From Lost to Found...
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nezaboravna i istinita priča prevedena na više od 30 jezika. Ako te snaga izda, prevaziđi snagu... Svu silinu nedaća kakve se sakupljaju tokom cjelog života Šeril Strejd osjetila je već u dvadeset drugoj godini. Nemoćna da se izbori na drugi način, ona ukradenu sreću traži u mračnom svijetu opijata, ali cijena ubrzo postaje previsoka. Kada joj ne preostane više ništa što bi mogla da izgubi - osim sopstvenog života - Šeril shvata da je pred njom trenutak odluke i poslednja prilika za izbor. U njene ruke dolazi zanimljiva knjiga koja je podstiče da krene u nezaboravnu avanturu jednim od najteže prohodnih puteva u zemlji. Bez ikakvog iskustva i pripreme, vođena samo čvrstom voljom i sa teškim rancem na leđima, od pustinja Kalifornije, preko ledenih visina Sijera Nevade i šuma Oregona, sve do Vašingtona, Šeril će prepešačiti čitavih 2.000 kilometara - i to sasvim sama. Dok se nosi sa svim poteškoćama koje takvo putovanje nosi, ona se napokon suočava i sa samom sobom i dolazi do iznenađujuće samospoznaje. Očaravajuća avantura iskrenim i moćnim pripovjedačkim tonom pretočena je u ispovjest o strahovima i željama mlade žene koja prevazilazi sve nevolje na putu do duhovnog ozdravljenja. Junakinja koju jednostavno morate zavoljeti!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter