Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Blaga je noć

Blaga je noć

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02741-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4140

Broj strana:

368

Težina:

471 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Bezvremeni klasik koji govori o propasti bića stvorenog da bude voljeno, suviše romantičnog da bi moglo da se suprotstavi svom vremenu, suviše blagog da bi znalo mudro da ostari.

Između Prvog svetskog rata i pada Volstrita, Francuska rivijera je mondensko mesto u koje bogati Amerikanci rado dolaze. Među najpoznatijim posetiocima su mladi psihijatar Dik Dajver i njegova supruga Nikol, koji privlače pažnju gde god da se pojave. Ljubavnu priču ovog neobičnog para upoznajemo iz ugla prelepe mlade glumice Rouzmeri Hojt, oduševljene njihovim šarmom i nesvesne mračnih tajni na kojima se njihov brak zasniva. Očaran Rouzmerinom mladošću i lepotom, Dik će morati da preispita svoja osećanja prema Nikol, ali i zanesenost koju oseća.

U ovaj izvanredan lirski roman Ficdžerald je pretočio samu suštinu sopstvenog života, verno oslikavši doba materijalizma, sazdanog na krhotinama ideala i neostvarenih snova.

  • Originalni naziv: Tender is the night
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bezvremeni klasik koji govori o propasti bića stvorenog da bude voljeno, suviše romantičnog da bi moglo da se suprotstavi svom vremenu, suviše blagog da bi znalo mudro da ostari. Između Prvog svetskog rata i pada Volstrita, Francuska rivijera je mondensko mesto u koje bogati Amerikanci rado dolaze. Među najpoznatijim posetiocima su mladi psihijatar Dik Dajver i njegova supruga Nikol, koji privlače pažnju gde god da se pojave. Ljubavnu priču ovog neobičnog para upoznajemo iz ugla prelepe mlade glumice Rouzmeri Hojt, oduševljene njihovim šarmom i nesvesne mračnih tajni na kojima se njihov brak zasniva. Očaran Rouzmerinom mladošću i lepotom, Dik će morati da preispita svoja osećanja prema Nikol, ali i zanesenost koju oseća. U ovaj izvanredan lirski roman Ficdžerald je pretočio samu suštinu sopstvenog života, verno oslikavši doba materijalizma, sazdanog na krhotinama ideala i neostvarenih snova.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter