Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Sva lica sveta

Sva lica sveta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1512-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0459

Broj strana:

400

Težina:

509 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tri decenije sa najpoznatijim autorima na svim kontinentima.

Kalvados sa Maksom Frišom u Cirihu. Sa Jens-Martinom Eriksenom na dočeku Srpske nove godine. Sa Suzan Zontag i Slovencima u Seulu. Sa Karlom Feltrinelijem u zemunskoj kafani Radecki. Sa B. Vongarom i Dražom Mihailovićem u australijskoj džungli. Sa Arturom Milerom o Merlin Monro.

Šta govore i o čemu razmišljaju najpoznatiji svjetski autori, nobelovci i slavni bestseler pisci dok razgovaraju i druže se sa Dušanom Veličkovićem: zašto je Trejsi Ševalije trčala maraton, ko je zaista bio Jerži Kosinski, u šta zapravo vjeruje Vilijam Pol Jang, šta Norman Mejler misli o evropskoj kulturi, šta piscima savjetuje Alen Ginzberg…

Jedinstven zbir upečatljivih i originalnih iskaza o svijetu, životu i stvaralaštvu, inspirativna razmišljanja slavnih savremenih pisaca koja se pamte!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri decenije sa najpoznatijim autorima na svim kontinentima. Kalvados sa Maksom Frišom u Cirihu. Sa Jens-Martinom Eriksenom na dočeku Srpske nove godine. Sa Suzan Zontag i Slovencima u Seulu. Sa Karlom Feltrinelijem u zemunskoj kafani Radecki. Sa B. Vongarom i Dražom Mihailovićem u australijskoj džungli. Sa Arturom Milerom o Merlin Monro. Šta govore i o čemu razmišljaju najpoznatiji svjetski autori, nobelovci i slavni bestseler pisci dok razgovaraju i druže se sa Dušanom Veličkovićem: zašto je Trejsi Ševalije trčala maraton, ko je zaista bio Jerži Kosinski, u šta zapravo vjeruje Vilijam Pol Jang, šta Norman Mejler misli o evropskoj kulturi, šta piscima savjetuje Alen Ginzberg… Jedinstven zbir upečatljivih i originalnih iskaza o svijetu, životu i stvaralaštvu, inspirativna razmišljanja slavnih savremenih pisaca koja se pamte!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter