Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Bukirano

Bukirano

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2881-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5958

Broj strana:

232

Težina:

280 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Priča duga 40.000 kilometara.

Od egipatskih piramida do ostrva ljudoždera.

Nije svako ko luta izgubljen.

Pred vama je knjiga koja će vas pretvoriti u putnike prostranstvima Afrike i Azije. Njen pisac, kao predvodnik koji se ne drži utabanih staza, provešće vas neobičnim putevima kroz svet egipatskih piramida, uzavrelih sukova Maroka, pa kroz pustinje Severne Afrike sve do vudu svetilišta pod vodopadima Plavog Nila.

Najhrabriji, koji se usude da ispune vodičev zahtev da odlože telefone i isključe navigaciju, biće posebno nagrađeni. Uz predahe kraj noćne vatre, ispunjene čudesnim pričama o narodima i podnebljima, njihovoj kulturi i istoriji, putovanje će nastaviti dalje na jugoistok: preko kraljevstva od Sabe, Velike Indije i mirišljavih luka, sve do ljudožderskih plemena na Papui Novoj Gvineji i kraja sveta na ostrvu kovrdžavih.

A onda, u povratku, kada se pomoli pitanje da li je avantura bila stvarna, čitaoca će na verodostojnost priče podsećati kultna radijska emisija Bukirano, u kojoj glas našeg vodiča održava magiju neprekinutog putovanja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Priča duga 40.000 kilometara. Od egipatskih piramida do ostrva ljudoždera. Nije svako ko luta izgubljen. Pred vama je knjiga koja će vas pretvoriti u putnike prostranstvima Afrike i Azije. Njen pisac, kao predvodnik koji se ne drži utabanih staza, provešće vas neobičnim putevima kroz svet egipatskih piramida, uzavrelih sukova Maroka, pa kroz pustinje Severne Afrike sve do vudu svetilišta pod vodopadima Plavog Nila. Najhrabriji, koji se usude da ispune vodičev zahtev da odlože telefone i isključe navigaciju, biće posebno nagrađeni. Uz predahe kraj noćne vatre, ispunjene čudesnim pričama o narodima i podnebljima, njihovoj kulturi i istoriji, putovanje će nastaviti dalje na jugoistok: preko kraljevstva od Sabe, Velike Indije i mirišljavih luka, sve do ljudožderskih plemena na Papui Novoj Gvineji i kraja sveta na ostrvu kovrdžavih. A onda, u povratku, kada se pomoli pitanje da li je avantura bila stvarna, čitaoca će na verodostojnost priče podsećati kultna radijska emisija Bukirano, u kojoj glas našeg vodiča održava magiju neprekinutog putovanja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter