Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Razgovor sa anđelom

Razgovor sa anđelom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nick Hornby


ISBN:

86-7436-388-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0022

Broj strana:

229

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dvanaest glasova, dvanaest potpuno novih priča, koje pripovijeda dvanaest različitih likova. Napisali su ih neki od najinteresantnijih i najpopularnijih pisaca današnjice.

Pročitajte kako britanski premijer pokušava da objasni svoje neprimereno ponašanje; kako se jedan dječak suočava sa smrću svoje bake koja mu je pričala priče i odbija da prihvati tu činjenicu; kako se kratko podšišani izbacivač, nakon što je postao čuvar u muzeju, mijenja i razvija naklonost prema neobičnoj slici koja mu je poverena na čuvanje; kako otkriće uginulog pacova u kuhinji izaziva kod čovjeka krizu srednjeg doba; kakvi su pogledi jednog psa na pitanja života i smrti.

Autori priča:
Nik Hornbi, Helen Filding, Robert Heris, Zejdi Smit, Irvin Velš, Rodi Dojl, Melisa Benk, Džajls Smit, Patrik Marber, Kolin Firt, Dejv Egers, Džon O’Farel.

  • Prevodilac: Goran Kapetanović
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvanaest glasova, dvanaest potpuno novih priča, koje pripovijeda dvanaest različitih likova. Napisali su ih neki od najinteresantnijih i najpopularnijih pisaca današnjice. Pročitajte kako britanski premijer pokušava da objasni svoje neprimereno ponašanje; kako se jedan dječak suočava sa smrću svoje bake koja mu je pričala priče i odbija da prihvati tu činjenicu; kako se kratko podšišani izbacivač, nakon što je postao čuvar u muzeju, mijenja i razvija naklonost prema neobičnoj slici koja mu je poverena na čuvanje; kako otkriće uginulog pacova u kuhinji izaziva kod čovjeka krizu srednjeg doba; kakvi su pogledi jednog psa na pitanja života i smrti. Autori priča: Nik Hornbi, Helen Filding, Robert Heris, Zejdi Smit, Irvin Velš, Rodi Dojl, Melisa Benk, Džajls Smit, Patrik Marber, Kolin Firt, Dejv Egers, Džon O’Farel.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter