Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Četiri zlatne pahulje

Četiri zlatne pahulje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958343902

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B2019

Broj strana:

159

Težina:

476 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Četiri pahulje su zapravo četiri prijatelja, pripadnika Intereventnog voda PDO Vitezovi Šije, koji su izgubili živote u periodu 1992-1995.

Sam autor ističe da je dugo vremena prosuđivao da li da ponese težinu bremena pisanja o tom dijelu prošlosti naše države, onako kako je to on sam doživio. Za čitatelje će sigurno biti zanimljiva činjenica da se većina autorskog teksta temelji na dnevnicima i zapisima autora iz ratnog perioda.

Želja mi je da svako ko ovu knjigu pročita spozna značaj čuvanja kulture sjećanja na istinske heroje jednog vremena. Premda posmatrano kroz prizmu današnjice, izgleda da naša odbrambeno-oslobodilačka borba nije ostvarena u potpunosti , nadam se da će čitalac moći shvatiti naše težnje i našim očima vidjeti kako je izgledala borba koju smo tada vodili- ističe Ibrahimović.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Četiri pahulje su zapravo četiri prijatelja, pripadnika Intereventnog voda PDO Vitezovi Šije, koji su izgubili živote u periodu 1992-1995. Sam autor ističe da je dugo vremena prosuđivao da li da ponese težinu bremena pisanja o tom dijelu prošlosti naše države, onako kako je to on sam doživio. Za čitatelje će sigurno biti zanimljiva činjenica da se većina autorskog teksta temelji na dnevnicima i zapisima autora iz ratnog perioda. Želja mi je da svako ko ovu knjigu pročita spozna značaj čuvanja kulture sjećanja na istinske heroje jednog vremena. Premda posmatrano kroz prizmu današnjice, izgleda da naša odbrambeno-oslobodilačka borba nije ostvarena u potpunosti , nadam se da će čitalac moći shvatiti naše težnje i našim očima vidjeti kako je izgledala borba koju smo tada vodili- ističe Ibrahimović.

Dodatne informacije

Izdavač Planjax komerc
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter