Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Pariska biblioteka

Pariska biblioteka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3776-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5153

Broj strana:

496

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,20 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Savršen roman za ljubitelje Kradljivice knjiga

Zasnovan na istinitoj priči iz Drugog svetskog rata o hrabrim bibliotekarima Američke biblioteke u Parizu, ovo je izuzetno delo o ljubavi, prijateljstvu, porodici i moći književnosti.

Pariz, 1939: mlada i ambiciozna Odil Suše ima sve - muškarca koji je voli i posao iz snova u Američkoj biblioteci u Parizu. Kada nacisti umarširaju u Pariz, Odil je na pragu da izgubi sve do čega joj je stalo. Zajedno sa kolegama bibliotekarima pridružuje se Pokretu otpora sa najboljim oružjem koje ima - knjigama. Ali kad se rat konačno završi, Odil će umesto slobode okusiti gorak plod neizrecive izdaje.

Montana, 1983: Lili je usamljena tinejdžerka koja traga za avanturom. Njenu znatiželju budi starija susetka. Dok otkriva njenu tajanstvenu prošlost, Lili uviđa da dele ljubav prema jeziku, iste čežnje i snažnu ljubomoru. I nimalo ne sumnja da ih povezuje mračna tajna iz prošlosti.

Snažan roman koji ispituje posledice naših izbora i odnose koji nas određuju - sa porodicom, prijateljima i omiljenim autorima - Pariska biblioteka ukazuje da je izuzetna hrabrost ponekad tamo gde je najmanje očekujete.

  • Originalni naziv: The Paris Library
  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Savršen roman za ljubitelje Kradljivice knjiga Zasnovan na istinitoj priči iz Drugog svetskog rata o hrabrim bibliotekarima Američke biblioteke u Parizu, ovo je izuzetno delo o ljubavi, prijateljstvu, porodici i moći književnosti. Pariz, 1939: mlada i ambiciozna Odil Suše ima sve - muškarca koji je voli i posao iz snova u Američkoj biblioteci u Parizu. Kada nacisti umarširaju u Pariz, Odil je na pragu da izgubi sve do čega joj je stalo. Zajedno sa kolegama bibliotekarima pridružuje se Pokretu otpora sa najboljim oružjem koje ima - knjigama. Ali kad se rat konačno završi, Odil će umesto slobode okusiti gorak plod neizrecive izdaje. Montana, 1983: Lili je usamljena tinejdžerka koja traga za avanturom. Njenu znatiželju budi starija susetka. Dok otkriva njenu tajanstvenu prošlost, Lili uviđa da dele ljubav prema jeziku, iste čežnje i snažnu ljubomoru. I nimalo ne sumnja da ih povezuje mračna tajna iz prošlosti. Snažan roman koji ispituje posledice naših izbora i odnose koji nas određuju - sa porodicom, prijateljima i omiljenim autorima - Pariska biblioteka ukazuje da je izuzetna hrabrost ponekad tamo gde je najmanje očekujete.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter