Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Njen najbolji drug

Njen najbolji drug

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Judy Rogers


ISBN:

978-86-521-2835-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V6093

Broj strana:

247

Težina:

225 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada je saznao da je njegova najbolja prijateljica Kes Vocjek trudna i da se njen momak samo okrenuo i otišao kada je to čuo, Tomas Džejms Duli, oličenje viteštva i čestitosti, daće sve od sebe da zaštiti Kesinu reputaciju. Predloživši joj brak na godinu dana u kojem će živeti u celibatu, Duli to ne shvata kao žrtvu već kao neophodno rešenje.

Pošto je poverovala u izmišljenu priču da će brak pomoći i Duliju da stekne željenu poziciju na poslu, Kes pristaje na njegov predlog. Međutim, već na venčanju ona počinje da shvata kakav je zaista divan čovek postao njen drug iz detinjstva.

Život sa Kes u Duliju budi neobjašnjivu želju. Celibat postaje mučenje za oboje. Posle zabranjene noći pune vrele strasti, zaljubljeni par ponesen je vihorom konfliktnih emocija. Lažni brak je na prekretnici da se pretvori u pravi, ali se u odsudnom času pojavljuje bebin otac, i njihova veza i njihovo prijateljstvo nalaze se pred ozbiljnim iskušenjima.

  • Originalni naziv: What Are Friends For...
  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada je saznao da je njegova najbolja prijateljica Kes Vocjek trudna i da se njen momak samo okrenuo i otišao kada je to čuo, Tomas Džejms Duli, oličenje viteštva i čestitosti, daće sve od sebe da zaštiti Kesinu reputaciju. Predloživši joj brak na godinu dana u kojem će živeti u celibatu, Duli to ne shvata kao žrtvu već kao neophodno rešenje. Pošto je poverovala u izmišljenu priču da će brak pomoći i Duliju da stekne željenu poziciju na poslu, Kes pristaje na njegov predlog. Međutim, već na venčanju ona počinje da shvata kakav je zaista divan čovek postao njen drug iz detinjstva. Život sa Kes u Duliju budi neobjašnjivu želju. Celibat postaje mučenje za oboje. Posle zabranjene noći pune vrele strasti, zaljubljeni par ponesen je vihorom konfliktnih emocija. Lažni brak je na prekretnici da se pretvori u pravi, ali se u odsudnom času pojavljuje bebin otac, i njihova veza i njihovo prijateljstvo nalaze se pred ozbiljnim iskušenjima.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter