Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Muke bogataša

Muke bogataša

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kevin Kvan


ISBN:

978-86-521-4149-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B3975

Broj strana:

480

Težina:

452 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Čim je čuo da mu je baka Su Ji na samrti, Nikolas Jang je pojurio da bude uz nju - ali nije jedini. Ceo klan Šang-Jang sa svih strana sveta sjatio se u Singapur u nadi da će se dokopati Su Jiinog ogromnog bogatstva. Kako svaki član porodice pokušava da se domogne Tajersol parka - raskošne palate i imanja od dvadeset pet hektara u srcu Singapura - kuća u kojoj je Nikolas odrastao pretvara se u leglo intriga i skandala.

Dok se njeni rođaci bore za nasledstvo, Astrid Ljang bije svoju bitku - očajnički je zaljubljena u svoju staru ljubav Čarlija Vua, ali joj bivši muž pravi pakao upinjući se iz petnih žila da joj uništi i ugled i vezu.

U međuvremenu, Kiti Pong, udata za milijardera Džeka Binga, drugog najbogatijeg čoveka u Kini, izgara od muke što se naprasno našla u senci svoje nove poćerke Kolet Bing, čuvene pomodarke.


Od elegantnih vila u Manili do zabačenih privatnih ostrva u Suluskom moru, preko Hongkonga i Indije, poslednji deo čarobne Kvanove trilogije otkriva nam dugo skrivane tajne najbogatijih azijskih porodica, kao i kakve ih muke muče.

  • Originalni naziv: Rich people problems
  • Prevodilac: Dijana Radinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čim je čuo da mu je baka Su Ji na samrti, Nikolas Jang je pojurio da bude uz nju - ali nije jedini. Ceo klan Šang-Jang sa svih strana sveta sjatio se u Singapur u nadi da će se dokopati Su Jiinog ogromnog bogatstva. Kako svaki član porodice pokušava da se domogne Tajersol parka - raskošne palate i imanja od dvadeset pet hektara u srcu Singapura - kuća u kojoj je Nikolas odrastao pretvara se u leglo intriga i skandala. Dok se njeni rođaci bore za nasledstvo, Astrid Ljang bije svoju bitku - očajnički je zaljubljena u svoju staru ljubav Čarlija Vua, ali joj bivši muž pravi pakao upinjući se iz petnih žila da joj uništi i ugled i vezu. U međuvremenu, Kiti Pong, udata za milijardera Džeka Binga, drugog najbogatijeg čoveka u Kini, izgara od muke što se naprasno našla u senci svoje nove poćerke Kolet Bing, čuvene pomodarke. Od elegantnih vila u Manili do zabačenih privatnih ostrva u Suluskom moru, preko Hongkonga i Indije, poslednji deo čarobne Kvanove trilogije otkriva nam dugo skrivane tajne najbogatijih azijskih porodica, kao i kakve ih muke muče.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter