Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Govori Monty Paython

Govori Monty Paython

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: David Morgan


ISBN:

978-86-447-0460-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K4208

Broj strana:

377

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je cjelokupna i konačna priča o Letećem cirkusu Monti Pajtona, ispričana prvi put njihovim sopstvenim riječima. Od skeča Mrtvi papagaj do Svetog Grala, od Spema do Konkistador instant Lepre, od Judejskog narodnog fronta do Narodnog fronta Judeje, ovo je priča o usponu uopšte i usponu izvanrednih pojedinaca: Grejema Čepmena, Džona Klisa, Terija Gilijema, Erika Ajdla, Terija Džonsa i Majkla Pejlina.

Dejvid Morgan intervjuisao je njih i one oko njih, uključujući Daglasa Adamsa i Čepmenovog partnera Dejvida Šerloka da bi zabiljležio uspomenu na britansku komediju, koja je ostala bez premca po uspjehu i revolucionarnosti. Ovo je insajderska priča o fenomenu u okviru komedije, puna rijetkih i do sada neobjavljenih fotografija, napisana u maniru njihove legendarne duhovitosti i parodije.

  • Prevodilac: Vladimir Stojiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je cjelokupna i konačna priča o Letećem cirkusu Monti Pajtona, ispričana prvi put njihovim sopstvenim riječima. Od skeča Mrtvi papagaj do Svetog Grala, od Spema do Konkistador instant Lepre, od Judejskog narodnog fronta do Narodnog fronta Judeje, ovo je priča o usponu uopšte i usponu izvanrednih pojedinaca: Grejema Čepmena, Džona Klisa, Terija Gilijema, Erika Ajdla, Terija Džonsa i Majkla Pejlina. Dejvid Morgan intervjuisao je njih i one oko njih, uključujući Daglasa Adamsa i Čepmenovog partnera Dejvida Šerloka da bi zabiljležio uspomenu na britansku komediju, koja je ostala bez premca po uspjehu i revolucionarnosti. Ovo je insajderska priča o fenomenu u okviru komedije, puna rijetkih i do sada neobjavljenih fotografija, napisana u maniru njihove legendarne duhovitosti i parodije.

Dodatne informacije

Izdavač Plato
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter