Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ljudski aparat

Ljudski aparat

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3142-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V6080

Broj strana:

208

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Uvaženi beogradski psihoterapeut Predrag Petrović mora da obezbedi opstanak svoje kćerke u Kanadi i neophodan mu je novac. U takvoj situaciji odlučuje da prvi put u karijeri počne da gostuje i u TV emisijama sumnjivog kvaliteta.

Nikša, tajkun i vlasnik jednog od najgledanijih srpskih TV kanala, želi da se povuče iz medijskog pakla i posveti se mirnijem životu. I njemu je za životni preokret neophodan novac. Zbog toga pokreće novi, ultrakomercijalni rijaliti format kakav po „maštovitosti“ uveliko prevazilazi i one najpoznatije ne samo u Srbiji nego i u svetu.

Dva isprva sasvim različita junaka silom prilika postaju srodne duše. Da li će njihov susret prerasti u prijateljstvo ili će se nad njim nadviti senka katastrofe?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Uvaženi beogradski psihoterapeut Predrag Petrović mora da obezbedi opstanak svoje kćerke u Kanadi i neophodan mu je novac. U takvoj situaciji odlučuje da prvi put u karijeri počne da gostuje i u TV emisijama sumnjivog kvaliteta. Nikša, tajkun i vlasnik jednog od najgledanijih srpskih TV kanala, želi da se povuče iz medijskog pakla i posveti se mirnijem životu. I njemu je za životni preokret neophodan novac. Zbog toga pokreće novi, ultrakomercijalni rijaliti format kakav po „maštovitosti“ uveliko prevazilazi i one najpoznatije ne samo u Srbiji nego i u svetu. Dva isprva sasvim različita junaka silom prilika postaju srodne duše. Da li će njihov susret prerasti u prijateljstvo ili će se nad njim nadviti senka katastrofe?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter