Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ljubav - izabrani citati

Ljubav - izabrani citati

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paulo Coelho


ISBN:

978-953-304-395-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7823

Broj strana:

128

Težina:

295 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav je esencija života.

Ova knjiga je nadahnjujuća zbirka citata o ljubavi iz djela jednog od najčitanijih pisaca današnjice.

Svi smo mi dio božanskoga sjaja. Svima nam je isti cilj u životu – a zove se Ljubav. Probudi se, otvori se prema Ljubavi. Ono što je izgubljeno, ne može se vratiti. Ali ono što dolazi, trebamo znati prepoznati.Pobjednik ostaje sam.

PAULO COELHO rođen je 1947. u Rio de Janeiru. Svi njegovi romani svjetski su bestseleri, a napose Alkemičar, Veronika je odlučila umrijeti i Jedanaest minuta.
Knjige Paula Coelha prevedene su na 68 jezika i ne prestaju izazivati društvene i kulturalne rasprave. Njegova filozofija, ideje te teme njegovih knjiga inspiriraju milijune čitatelja koji tragaju za vlastitim putem i novim načinima poimanja svijeta.

CATALINA ESTRADA još se kao djevojčica oduševljavala bujnim, živopisnim vrtovima i prirodom rodne Kolumbije. Svoje korijene nije zaboravila ni danas, kada živi u Barceloni i radi kao uspješna i međunarodno priznata ilustratorica. Njezina djetinja radoznalost i danas se odražava u njezinu stvaralaštvu, u čudesnoj eksploziji boja i raskoši koja krasi njezina djela.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav je esencija života. Ova knjiga je nadahnjujuća zbirka citata o ljubavi iz djela jednog od najčitanijih pisaca današnjice. Svi smo mi dio božanskoga sjaja. Svima nam je isti cilj u životu – a zove se Ljubav. Probudi se, otvori se prema Ljubavi. Ono što je izgubljeno, ne može se vratiti. Ali ono što dolazi, trebamo znati prepoznati.Pobjednik ostaje sam. PAULO COELHO rođen je 1947. u Rio de Janeiru. Svi njegovi romani svjetski su bestseleri, a napose Alkemičar, Veronika je odlučila umrijeti i Jedanaest minuta. Knjige Paula Coelha prevedene su na 68 jezika i ne prestaju izazivati društvene i kulturalne rasprave. Njegova filozofija, ideje te teme njegovih knjiga inspiriraju milijune čitatelja koji tragaju za vlastitim putem i novim načinima poimanja svijeta. CATALINA ESTRADA još se kao djevojčica oduševljavala bujnim, živopisnim vrtovima i prirodom rodne Kolumbije. Svoje korijene nije zaboravila ni danas, kada živi u Barceloni i radi kao uspješna i međunarodno priznata ilustratorica. Njezina djetinja radoznalost i danas se odražava u njezinu stvaralaštvu, u čudesnoj eksploziji boja i raskoši koja krasi njezina djela.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter