Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Igra boja

Igra boja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9926-483-18-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6137

Broj strana:

120

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon svoje prve zbirke pjesama Most duginih boja, objavljene početkom 2020. godine, Nataša Križanić već godinu kasnije želi nas ozariti novom stihovnicom - ovog puta to su pjesme iz djetinjstva i o djetinjstvu prepune razigranosti, odrastanja, igre, ljepote prirode, ali i sjete kad nas zapljusnu stare slike zavičaja i obiteljskih albuma i uspomena. I sve se tu prepliće u čudesnu igru boja, onih koje ne otkrivamo samo očima nego, još više, svojim bićem i osjećanjem, kao nekadašnja djeca, i kao majke i očevi koji sada imaju svoju djecu, i s kojom nastavljaju svoje puteve igre, mašte, ljubavi, svekolikog života.
Likovnu opremu potpisuje jedan od najboljih bosanskohercegovačkih ilustratora Omer Berber, koji je svojom igrom boja ovu zbirku učinio knjigom izuzetne ljepote.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon svoje prve zbirke pjesama Most duginih boja, objavljene početkom 2020. godine, Nataša Križanić već godinu kasnije želi nas ozariti novom stihovnicom - ovog puta to su pjesme iz djetinjstva i o djetinjstvu prepune razigranosti, odrastanja, igre, ljepote prirode, ali i sjete kad nas zapljusnu stare slike zavičaja i obiteljskih albuma i uspomena. I sve se tu prepliće u čudesnu igru boja, onih koje ne otkrivamo samo očima nego, još više, svojim bićem i osjećanjem, kao nekadašnja djeca, i kao majke i očevi koji sada imaju svoju djecu, i s kojom nastavljaju svoje puteve igre, mašte, ljubavi, svekolikog života. Likovnu opremu potpisuje jedan od najboljih bosanskohercegovačkih ilustratora Omer Berber, koji je svojom igrom boja ovu zbirku učinio knjigom izuzetne ljepote.

Dodatne informacije

Izdavač Lijepa riječ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter