Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Glazba sjene

Glazba sjene

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Julie Garwood


ISBN:

978953142147

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B2120

Broj strana:

367

Težina:

310 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

GLAZBA SJENE još je jedan prvoklasni povijesni ljubavni roman Julie Garwood.

Princeza Gabrielle od St. Biela kći je jednog od najutjecajnijih britanskih baruna, a njezina je ljepota poznata i izvan granica Britanije. Kralj Ivan dogovorio je njezino vjenčanje sa škotskim poglavarom Monroeom kako bi osigurao mir u Visočju. Škotska je za Gabrielle tajnovita zemlja puna divlje ljepote koja je odmah osvoji. Putujući na vlastito vjenčanje, uspijeva vidjeti visoravan kojom kralj Ivan, kao njezinim mirazom, želi osigurati savezništvo grubih i divljih Škota, ali i sprečava ubojstvo.

Ipak, dogovoreno vjenčanje neće se dogoditi. Sudbina princeze Gabrielle krene u novom i uzbudljivom smjeru u trenutku kada, da bi spasila tuđi život, svojom strijelom ubija nepoznatog čovjeka. Njezino ubojstvo pokreće rat, a njezina ljepota i priča o izgubljenom blagu St. Biela uzrokom je intrige koja princezu Gabrielle odvodi u tvrđavu tajanstvenog gorštaka, poglavara Colma McHugha. Muškarca uz kojeg se, unatoč njegovoj gorštačkoj časti, ni Gabriellino srce ni tijelo neće osjećati sigurnima.

  • Originalni naziv: The Shadow Music
  • Prevodilac: Aleksandra Barlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

GLAZBA SJENE još je jedan prvoklasni povijesni ljubavni roman Julie Garwood. Princeza Gabrielle od St. Biela kći je jednog od najutjecajnijih britanskih baruna, a njezina je ljepota poznata i izvan granica Britanije. Kralj Ivan dogovorio je njezino vjenčanje sa škotskim poglavarom Monroeom kako bi osigurao mir u Visočju. Škotska je za Gabrielle tajnovita zemlja puna divlje ljepote koja je odmah osvoji. Putujući na vlastito vjenčanje, uspijeva vidjeti visoravan kojom kralj Ivan, kao njezinim mirazom, želi osigurati savezništvo grubih i divljih Škota, ali i sprečava ubojstvo. Ipak, dogovoreno vjenčanje neće se dogoditi. Sudbina princeze Gabrielle krene u novom i uzbudljivom smjeru u trenutku kada, da bi spasila tuđi život, svojom strijelom ubija nepoznatog čovjeka. Njezino ubojstvo pokreće rat, a njezina ljepota i priča o izgubljenom blagu St. Biela uzrokom je intrige koja princezu Gabrielle odvodi u tvrđavu tajanstvenog gorštaka, poglavara Colma McHugha. Muškarca uz kojeg se, unatoč njegovoj gorštačkoj časti, ni Gabriellino srce ni tijelo neće osjećati sigurnima.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter