Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Namaste kažem

Namaste kažem

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958089435

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7275

Broj strana:

295

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Namaste kažem je priručnik za definisanje vlastitih stilova življenja. Ona je i ispovijest, a najviše hronika transformacije emocija. U ovoj knjizi autorica krpice mudrosti oblikuje u platno života na kojem slika ljudsku svakodnevnicu. Slika je surova, a lijepa, upravo onako kako se u njoj zrcali život lavirajući se najiskrenijim emocijama.

Mehmed Pargan, urednik izdanja

IZ RECENZIJA:

Od malena nas uče da gledamo putokaze i koristimo orijentire kako se ne bismo izgubili. I u tom silnom orijentiranju, gledanju da koga ne povrijedimo, tako lako izgubimo sebe. Knjiga Namaste kažem Enise Alibalić orijentir je koji nam pokazuje kako (ponovo) pronaći put do sebe.

Sanja Dukić, profesor bosanskog jezika i književnosti


Knjiga Namaste kažem podsjeća me na moje osobne trenutke. Mnogo je načina da pokažem sve što osjećam, ali papir će zasigurno ostati najvjernije mjesto na kojem ćemo svi ostaviti svoj trag. U svakoj Enisinoj priči, njenom citatu ili emociji nać će se i svatko od nas. Trebalo je skupiti hrabrosti i sve ono što čovjek osjeća da i zapiše. Enisini zapisi nam pokazuju kako je samo malo potrebno da život volimo i zavolimo.

Maja Nikolić, diplomirani žurnalista

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Namaste kažem je priručnik za definisanje vlastitih stilova življenja. Ona je i ispovijest, a najviše hronika transformacije emocija. U ovoj knjizi autorica krpice mudrosti oblikuje u platno života na kojem slika ljudsku svakodnevnicu. Slika je surova, a lijepa, upravo onako kako se u njoj zrcali život lavirajući se najiskrenijim emocijama. Mehmed Pargan, urednik izdanja IZ RECENZIJA: Od malena nas uče da gledamo putokaze i koristimo orijentire kako se ne bismo izgubili. I u tom silnom orijentiranju, gledanju da koga ne povrijedimo, tako lako izgubimo sebe. Knjiga Namaste kažem Enise Alibalić orijentir je koji nam pokazuje kako (ponovo) pronaći put do sebe. Sanja Dukić, profesor bosanskog jezika i književnosti Knjiga Namaste kažem podsjeća me na moje osobne trenutke. Mnogo je načina da pokažem sve što osjećam, ali papir će zasigurno ostati najvjernije mjesto na kojem ćemo svi ostaviti svoj trag. U svakoj Enisinoj priči, njenom citatu ili emociji nać će se i svatko od nas. Trebalo je skupiti hrabrosti i sve ono što čovjek osjeća da i zapiše. Enisini zapisi nam pokazuju kako je samo malo potrebno da život volimo i zavolimo. Maja Nikolić, diplomirani žurnalista

Dodatne informacije

Izdavač BMG
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter