Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Dugujem ti

Dugujem ti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sofi Kinsela


ISBN:

978-86-521-3411-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B2133

Broj strana:

424

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav otpisuje sve dugove.

Priča o ljubavi, samopouzdanju i menici koja sve menja…

Fiksi Far ne može da se obuzda. Ispravlja sve što stoji nakrivo, briše jedva vidljive mrlje, pomaže prijateljima u nevolji... ona jednostavno mora sve da popravlja. Na kraju krajeva, zato je zovu Fiksi. I tako, kada je zgodni neznanac u kafiću zamoli da mu na trenutak pričuva laptop, Fiksi ne samo da pristaje već na kraju spasava laptop od katastrofe. Da bi joj zahvalio, vlasnik kompjutera, Sebastijan na brzinu nažvrlja menicu – ali naravno, Fiksi nema nameru da je iskoristi i zatraži uslugu od njega.

To jest, ona nema tu nameru sve dok se njena srednjoškolska ljubav, Rajan, ne vrati u njen život i ne zamoli je za pomoć. Ali ništa se ne odvija onako kako je Fiksi zamišljala, i sada ona duguje Sebastijanu: i to mnogo.

Ubrzo se njih dvoje upetljaju u čitav niz menica - od sitnih usluga do životnih dugova - a Fiksi je rastrzana između svakodnevice zbog koje je nesrećna i budućnosti koju priželjkuje.

Hoće li Fiksi imati hrabrosti da popravi nešto i za sebe i izbori se za život i ljubav kakve zaista želi?

  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav otpisuje sve dugove. Priča o ljubavi, samopouzdanju i menici koja sve menja… Fiksi Far ne može da se obuzda. Ispravlja sve što stoji nakrivo, briše jedva vidljive mrlje, pomaže prijateljima u nevolji... ona jednostavno mora sve da popravlja. Na kraju krajeva, zato je zovu Fiksi. I tako, kada je zgodni neznanac u kafiću zamoli da mu na trenutak pričuva laptop, Fiksi ne samo da pristaje već na kraju spasava laptop od katastrofe. Da bi joj zahvalio, vlasnik kompjutera, Sebastijan na brzinu nažvrlja menicu – ali naravno, Fiksi nema nameru da je iskoristi i zatraži uslugu od njega. To jest, ona nema tu nameru sve dok se njena srednjoškolska ljubav, Rajan, ne vrati u njen život i ne zamoli je za pomoć. Ali ništa se ne odvija onako kako je Fiksi zamišljala, i sada ona duguje Sebastijanu: i to mnogo. Ubrzo se njih dvoje upetljaju u čitav niz menica - od sitnih usluga do životnih dugova - a Fiksi je rastrzana između svakodnevice zbog koje je nesrećna i budućnosti koju priželjkuje. Hoće li Fiksi imati hrabrosti da popravi nešto i za sebe i izbori se za život i ljubav kakve zaista želi?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter