Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Želja

Želja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4445-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7474

Broj strana:

376

Težina:

339 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ako biste imali na raspolaganju samo jednu želju, šta biste poželeli?

Godine 1996. šesnaestogodišnja Megi Doz počela je da živi u selu Okrakoku na ostrvima Severne Karoline kod tetke koju je jedva poznavala. Bila je usamljena i nesrećna dok nije upoznala Brajsa Triketa, jednog od retkih tinejdžera u varošici. Vedar, iskren i tek primljen na Vest Point, Brajs će je upoznati sa fotografskom umetnošću, strašću koja će odrediti njen život. Pokloniće joj i savršeni poljubac, ali i još nešto, mnogo važnije od svega.

Godine 2019. Megi je već renomirana fotografkinja. Svoje vreme provodi u vođenju uspešne galerije u Njujorku i fotografisanju udaljenih lokacija širom sveta. Kada se iznenada suoči sa medicinskom dijagnozom, sve više mora da se oslanja na pomoć svog mladog asistenta.

Dok odbrojavaju dane pred Božić, Megi počinje da mu priča priču o jednom davnom Božiću decenijama ranije i jedinoj želji koju ima.

  • Originalni naziv: The Wish
  • Prevodilac: Dubravka Srećković Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako biste imali na raspolaganju samo jednu želju, šta biste poželeli? Godine 1996. šesnaestogodišnja Megi Doz počela je da živi u selu Okrakoku na ostrvima Severne Karoline kod tetke koju je jedva poznavala. Bila je usamljena i nesrećna dok nije upoznala Brajsa Triketa, jednog od retkih tinejdžera u varošici. Vedar, iskren i tek primljen na Vest Point, Brajs će je upoznati sa fotografskom umetnošću, strašću koja će odrediti njen život. Pokloniće joj i savršeni poljubac, ali i još nešto, mnogo važnije od svega. Godine 2019. Megi je već renomirana fotografkinja. Svoje vreme provodi u vođenju uspešne galerije u Njujorku i fotografisanju udaljenih lokacija širom sveta. Kada se iznenada suoči sa medicinskom dijagnozom, sve više mora da se oslanja na pomoć svog mladog asistenta. Dok odbrojavaju dane pred Božić, Megi počinje da mu priča priču o jednom davnom Božiću decenijama ranije i jedinoj želji koju ima.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter