Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Sveska sa receptima

Sveska sa receptima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Žaki Diran


ISBN:

978-86-521-4003-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3711

Broj strana:

168

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Anri je harizmatični vlasnik restorana Cvetno odmorište. Pred očima svog sina Žilijena, on svakodnevno priprema ukusna tradicionalna francuska jela koja njegova žena Elen zapisuje. Ali jednog dana Elen napušta dom bez objašnjenja, sveska s receptima nestaje, a Anri poručuje Žilijenu da nikada neće postati kuvar. Žilijen se ipak neće odreći svoje strasti, i tokom studija književnosti krišom će nastaviti da kuva.

Kad Anri padne u komu, Žilijenu ostaje samo jedna opsesija: da pronađe očevu svesku s receptima. Tragajući za njom, otkriva i druge tajne i shvata zašto je Anri bez reči pustio svoju ženu da ode.

Ovim romanom Žaki Diran nam daje sjajan portret čoveka kome je kuhinja više od posla: svakodnevno uživanje i umetnost prevazilaženja teškoća. Nežna objava sinovljeve ljubavi, priča o nasleđivanju i tajnama, dok uživamo na svakoj stranici u autorovom senzualnom pisanju.

  • Prevodilac: Maja Mihajlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Anri je harizmatični vlasnik restorana Cvetno odmorište. Pred očima svog sina Žilijena, on svakodnevno priprema ukusna tradicionalna francuska jela koja njegova žena Elen zapisuje. Ali jednog dana Elen napušta dom bez objašnjenja, sveska s receptima nestaje, a Anri poručuje Žilijenu da nikada neće postati kuvar. Žilijen se ipak neće odreći svoje strasti, i tokom studija književnosti krišom će nastaviti da kuva. Kad Anri padne u komu, Žilijenu ostaje samo jedna opsesija: da pronađe očevu svesku s receptima. Tragajući za njom, otkriva i druge tajne i shvata zašto je Anri bez reči pustio svoju ženu da ode. Ovim romanom Žaki Diran nam daje sjajan portret čoveka kome je kuhinja više od posla: svakodnevno uživanje i umetnost prevazilaženja teškoća. Nežna objava sinovljeve ljubavi, priča o nasleđivanju i tajnama, dok uživamo na svakoj stranici u autorovom senzualnom pisanju.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter