Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Prave Beograđanke

Prave Beograđanke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2712-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5831

Broj strana:

260

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman o fatalnim ženama 21. veka.

Ko je femme fatale u sadašnjem Beogradu? Da li bi takva žena mogla da bude i neka savremena devojka puna optimizma poput Emilije Reljić? Ili na prvi pogled uspešna štreberka, kao što je Aleksandra Rakin? Ispostavlja se da ova generalna sekretarica jedne glamurozne producentske kuće dugo nosi dobro čuvanu tajnu o tome zašto, bar na neko vreme, mora da bude u dve ozbiljne veze koje prete da se pročuju...

Ako je za pravu Beograđanku ipak gotovo presudno da su njeni već nekoliko generacija u gradu, onda bi je možda trebalo tražiti u Nini Obradović, krajnje realističnoj devojci sklonoj provodu - i promiskuitetu.

U Pravim Beograđankama Igor Marojević preoblikuje savremenu sliku o gradu i izmešta neka značajna a pomalo zaboravljena pitanja o ženi u sasvim nov kontekst, obeležen važnim iako neizrečenim pitanjem: mora li prava Beograđanka biti fatalna?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman o fatalnim ženama 21. veka. Ko je femme fatale u sadašnjem Beogradu? Da li bi takva žena mogla da bude i neka savremena devojka puna optimizma poput Emilije Reljić? Ili na prvi pogled uspešna štreberka, kao što je Aleksandra Rakin? Ispostavlja se da ova generalna sekretarica jedne glamurozne producentske kuće dugo nosi dobro čuvanu tajnu o tome zašto, bar na neko vreme, mora da bude u dve ozbiljne veze koje prete da se pročuju... Ako je za pravu Beograđanku ipak gotovo presudno da su njeni već nekoliko generacija u gradu, onda bi je možda trebalo tražiti u Nini Obradović, krajnje realističnoj devojci sklonoj provodu - i promiskuitetu. U Pravim Beograđankama Igor Marojević preoblikuje savremenu sliku o gradu i izmešta neka značajna a pomalo zaboravljena pitanja o ženi u sasvim nov kontekst, obeležen važnim iako neizrečenim pitanjem: mora li prava Beograđanka biti fatalna?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter