Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Poljubac miholjskog leta

Poljubac miholjskog leta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Milko Štimac


ISBN:

978-86-521-3010-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V5998

Broj strana:

209

Težina:

240 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Roman nastao prema pozorišnom hitu Menica bez pokrića.

Nijedan čovek nije sam. Ne može da donosi odluke, da postupa, a da ne misli na druge. Život svakog od nas klupko je od mnogih niti, svako sa svojim krajem. Ko će koji kraj povući, da li će to izaći na dobro, ili na zlo - to niti znamo, niti je do nas.

Slaven dolazi kod tetka Katice u predratni Beograd, u vremenu kad su se cenili maniri i istinske vrednosti. Kao došljak on ima probleme da se privikne na život u velikom gradu i njegove zakonitosti. Posebno na poslu u policiji, gde je zaposlen kao pravnik-islednik. Međutim, samoubistvo poslovnog čoveka, uglednog i na vrhuncu karijere, promeniće ne samo Slavenov život nego i živote mnogih ljudi: jednog policajca, udavače, tek svršenog pravnika i naposletku jednog brokera. Čitava radnja romana odvija se u toku jednog prepodneva, kada su se sudbine svih likova isprepletale u jednoj kancelariji, bez njihovog znanja i volje, i odredile im budućnost. Kad se na kraju dogodi veliki preokret, svako od njih ostaće obeležen smrću čoveka za koga nije mario, niti ga dublje poznavao.

Poljubac miholjskog leta je roman na granici komedije i satire, izuzetna priča koja će svakog čitaoca nasmejati do suza. Topli, emotivni i pozitivni događaji, sa vrcavim humorom i urnebesnim raspletima, otkrivaju ljudske slabosti i iskušenja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman nastao prema pozorišnom hitu Menica bez pokrića. Nijedan čovek nije sam. Ne može da donosi odluke, da postupa, a da ne misli na druge. Život svakog od nas klupko je od mnogih niti, svako sa svojim krajem. Ko će koji kraj povući, da li će to izaći na dobro, ili na zlo - to niti znamo, niti je do nas. Slaven dolazi kod tetka Katice u predratni Beograd, u vremenu kad su se cenili maniri i istinske vrednosti. Kao došljak on ima probleme da se privikne na život u velikom gradu i njegove zakonitosti. Posebno na poslu u policiji, gde je zaposlen kao pravnik-islednik. Međutim, samoubistvo poslovnog čoveka, uglednog i na vrhuncu karijere, promeniće ne samo Slavenov život nego i živote mnogih ljudi: jednog policajca, udavače, tek svršenog pravnika i naposletku jednog brokera. Čitava radnja romana odvija se u toku jednog prepodneva, kada su se sudbine svih likova isprepletale u jednoj kancelariji, bez njihovog znanja i volje, i odredile im budućnost. Kad se na kraju dogodi veliki preokret, svako od njih ostaće obeležen smrću čoveka za koga nije mario, niti ga dublje poznavao. Poljubac miholjskog leta je roman na granici komedije i satire, izuzetna priča koja će svakog čitaoca nasmejati do suza. Topli, emotivni i pozitivni događaji, sa vrcavim humorom i urnebesnim raspletima, otkrivaju ljudske slabosti i iskušenja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter