Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Dnevnik besne domaćice

Dnevnik besne domaćice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sju Kofman


ISBN:

978-86-521-3762-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B5591

Broj strana:

288

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zašto mi pripisuju sve te plemenite vrline i kvalitete? To je uvek bilo više nego što sam mogla da podnesem.

Betina Bolzer je obrazovana domaćica iz više srednje klase koja živi na Zapadnom Menhetnu s dve ćerke, sluškinjom, psom i mužem. Njen muž Džonatan Bolzer, liberalni demokrata koji po svaku cenu želi što bolji položaj u društvu, primećuje da je Tina u poslednje vreme prilično odsutna i ubeđuje je da potraži pomoć psihijatra.

Kad i sama posumnja da polako ludi, ona počinje da piše tajni dnevnik kao vid terapije i pribežišta. Pišući o sebi, o mnogobrojnim strahovima (strahu od železnice, automobila, mostova, tunela, visine, dubine, napuštenih parkova, gužve, zubara, pčela, pauka, dlakavih moljaca, velikih talasa...) i o svojim najbližima, ona pokušava da osmisli svoj jednoličan život. Njena iskrena zapažanja ohrabriće je da se upusti u nove izazove. Uključujući i vanbračnu romansu.

Sjajan humor i suptilna kritika američkog potrošačkog društva u romanu Dnevnik besne domaćice podjednako su aktuelni i ubedljivi kao i 1967, kad je roman prvi put objavljen.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zašto mi pripisuju sve te plemenite vrline i kvalitete? To je uvek bilo više nego što sam mogla da podnesem. Betina Bolzer je obrazovana domaćica iz više srednje klase koja živi na Zapadnom Menhetnu s dve ćerke, sluškinjom, psom i mužem. Njen muž Džonatan Bolzer, liberalni demokrata koji po svaku cenu želi što bolji položaj u društvu, primećuje da je Tina u poslednje vreme prilično odsutna i ubeđuje je da potraži pomoć psihijatra. Kad i sama posumnja da polako ludi, ona počinje da piše tajni dnevnik kao vid terapije i pribežišta. Pišući o sebi, o mnogobrojnim strahovima (strahu od železnice, automobila, mostova, tunela, visine, dubine, napuštenih parkova, gužve, zubara, pčela, pauka, dlakavih moljaca, velikih talasa...) i o svojim najbližima, ona pokušava da osmisli svoj jednoličan život. Njena iskrena zapažanja ohrabriće je da se upusti u nove izazove. Uključujući i vanbračnu romansu. Sjajan humor i suptilna kritika američkog potrošačkog društva u romanu Dnevnik besne domaćice podjednako su aktuelni i ubedljivi kao i 1967, kad je roman prvi put objavljen.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter