Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Diva - Marija Kalas

Diva - Marija Kalas

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4066-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B0975

Broj strana:

320

Težina:

296 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 14 dana

Razlog preporuke:

Najveća pevačica svog doba i njena ljubavna drama.

Kategorije:

Sadržaj:

Najveća pevačica svog doba i njena ljubavna drama.

Najveća pevačica svog doba i njena ljubavna drama.

Da li je moguće istovremeno se ostvariti u umetnosti i ljubavi? Marija to nije znala. Ono što je, međutim, zaista želela jeste da bude žena pored Aristotela Onazisa. Ne diva.

Venecija 1975. Marija Kalas je najveća operska pevačica svog doba. Njen glas ima raspon od neverovatne tri oktave, a njena gluma temelji se prevashodno na tom tehnički perfektnom glasu. Ali umetničko savršenstvo koje oličava na sceni polako uzima svoj danak. Glas preti da je izneveri i ona žudi za pauzom – koju joj ne dopuštaju ni svet opere, a ni njen suprug i menadžer Menegini. Tada Marija upoznaje brodovlasnika Aristotela Onazisa, koji je takođe u braku, no uprkos svim preprekama, on postaje ljubav njenog života. Nekoliko godina smatrali su ih parom iz snova – sve dok Onazis nije upoznao drugu ikonu – Džeki Kenedi...

Čudesan roman o Mariji Kalas, izuzetnoj umetnici i oličenju elegancije i harizme, ali pre svega strastvenoj ženi, potpuno posvećenoj ljubavi.

  • Originalni naziv: Die Diva
  • Prevodilac: Mirjana V. Popović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Najveća pevačica svog doba i njena ljubavna drama. Najveća pevačica svog doba i njena ljubavna drama. Da li je moguće istovremeno se ostvariti u umetnosti i ljubavi? Marija to nije znala. Ono što je, međutim, zaista želela jeste da bude žena pored Aristotela Onazisa. Ne diva. Venecija 1975. Marija Kalas je najveća operska pevačica svog doba. Njen glas ima raspon od neverovatne tri oktave, a njena gluma temelji se prevashodno na tom tehnički perfektnom glasu. Ali umetničko savršenstvo koje oličava na sceni polako uzima svoj danak. Glas preti da je izneveri i ona žudi za pauzom – koju joj ne dopuštaju ni svet opere, a ni njen suprug i menadžer Menegini. Tada Marija upoznaje brodovlasnika Aristotela Onazisa, koji je takođe u braku, no uprkos svim preprekama, on postaje ljubav njenog života. Nekoliko godina smatrali su ih parom iz snova – sve dok Onazis nije upoznao drugu ikonu – Džeki Kenedi... Čudesan roman o Mariji Kalas, izuzetnoj umetnici i oličenju elegancije i harizme, ali pre svega strastvenoj ženi, potpuno posvećenoj ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Najveća pevačica svog doba i njena ljubavna drama.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter