Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Bila sam ona

Bila sam ona

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amber Garza


ISBN:

978-86-10-03605-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0409

Broj strana:

271

Težina:

265 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sve je počelo jednog običnog jesenjeg jutra, kada je Keli Medina primila poziv pedijatra svog sina, kako bi potvrdila termin za pregled bebe. To je greška, jer njen je sin pre godinu dana otišao na koledž, a Keli nikada nije bila tako usamljena. Ispostavlja se da se još jedna majka u gradu zove Keli Medina, i verovatno su pomešali njihove brojeve telefona.

Ali Keli ne može da prestane da razmišlja o toj tajanstvenoj ženi istog imena. Živi u istom gradu. Ima sina kojeg i dalje može da drži u naručju. I čitav život pred sobom. Svuda je traži: u prodavnicama, u teretani, na društvenim mrežama. Kada kao slučajno naleti na nju ispred ordinacije pedijatra, radoznalost će je potpuno savladati.

Njihovo neobično prijateljstvo doneće Keli osećaj da ponovo ima svrhu, dok brine o toj mladoj ženi i njenom predivnom malom dečaku. Ali prijateljstvo ubrzo prerasta u opsesiju – i kada jedna Keli nestane, ova druga možda zna zašto.

  • Originalni naziv: When I was you
  • Prevodilac: Aida Bajazet
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sve je počelo jednog običnog jesenjeg jutra, kada je Keli Medina primila poziv pedijatra svog sina, kako bi potvrdila termin za pregled bebe. To je greška, jer njen je sin pre godinu dana otišao na koledž, a Keli nikada nije bila tako usamljena. Ispostavlja se da se još jedna majka u gradu zove Keli Medina, i verovatno su pomešali njihove brojeve telefona. Ali Keli ne može da prestane da razmišlja o toj tajanstvenoj ženi istog imena. Živi u istom gradu. Ima sina kojeg i dalje može da drži u naručju. I čitav život pred sobom. Svuda je traži: u prodavnicama, u teretani, na društvenim mrežama. Kada kao slučajno naleti na nju ispred ordinacije pedijatra, radoznalost će je potpuno savladati. Njihovo neobično prijateljstvo doneće Keli osećaj da ponovo ima svrhu, dok brine o toj mladoj ženi i njenom predivnom malom dečaku. Ali prijateljstvo ubrzo prerasta u opsesiju – i kada jedna Keli nestane, ova druga možda zna zašto.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter