Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Anđeo čuvar

Anđeo čuvar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ejnar Hansen


ISBN:

978-86-10-02349-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1355

Broj strana:

280

Težina:

430 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pedesetih godina prošlog veka, kada se svet još oporavljao od ratnih godina, stanovnike Kopenhagena uznemirilo je bizarno dvostruko ubistvo. Pale Hardrup, nekadašnji saradnik nacista, tek pušten iz zatvora, ušetao je u banku i zahtevao novac. A onda su usledila dva hica – dva radnika bila su mrtva. Policija je uhvatila Hardrupa ubrzo nakon događaja, a svedoci su tvrdili da se ponašao kao da je u transu. Tada je inspektor Anders Olsen posumnjao: šta ako je ubica delovao pod uticajem hipnoze, a pravi ubica je i dalje na slobodi?

Anđeo čuvar zasnovan je na istinitoj priči. Slučaj Hardrup–Nilsen je jedinstven. To je jedini primer da je porota osudila optuženog za upotrebu hipnotičke sugestije za navođenje na pljačku i ubistvo. Pale Hardrup i Bjern Nilsen bili su stvarni ljudi. Njihov slučaj ostaje jedan od najpoznatijih u istoriji danske kriminalistike.

  • Originalni naziv: The Guardian Angel /...
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pedesetih godina prošlog veka, kada se svet još oporavljao od ratnih godina, stanovnike Kopenhagena uznemirilo je bizarno dvostruko ubistvo. Pale Hardrup, nekadašnji saradnik nacista, tek pušten iz zatvora, ušetao je u banku i zahtevao novac. A onda su usledila dva hica – dva radnika bila su mrtva. Policija je uhvatila Hardrupa ubrzo nakon događaja, a svedoci su tvrdili da se ponašao kao da je u transu. Tada je inspektor Anders Olsen posumnjao: šta ako je ubica delovao pod uticajem hipnoze, a pravi ubica je i dalje na slobodi? Anđeo čuvar zasnovan je na istinitoj priči. Slučaj Hardrup–Nilsen je jedinstven. To je jedini primer da je porota osudila optuženog za upotrebu hipnotičke sugestije za navođenje na pljačku i ubistvo. Pale Hardrup i Bjern Nilsen bili su stvarni ljudi. Njihov slučaj ostaje jedan od najpoznatijih u istoriji danske kriminalistike.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter