Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Žena vremenskog putnika

Žena vremenskog putnika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789533139036

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4309

Broj strana:

464

Težina:

638 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,90 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada Henry upoznaje Clare, njemu je dvadeset osam, a njoj dvadeset godina. On je zaneseni knjižničar, a ona nadarena studentica likovne akademije. Čini mu se da se tada prvi put susreću i upoznaju, no on se pojavljuje u njezinu životu od njezine šeste godine...
Henry putuje kroz vrijeme te se kao zarobljenik vremena iznenada pojavljuje u Clarinu životu i isto tako iznenada nestaje, uvijek u odgovarajućoj životnoj dobi, ali nesvjestan onoga što se događalo u prijašnjim susretima i životnim epizodama. Clare pak živi u jednosmjernom vremenu i čeka ga, svjesna da se on može pojaviti u bilo kojem trenutku njezina života, ali jednako tako i — nestati.

Očaravajuća ljubavna priča američke spisateljice i umjetnice Audrey Niffenegger oduševila je čitatelje diljem svijeta te je nakon filmske ekranizacije dobila i svoju televizijsku inačicu. Prema ovome je romanu HBO snimio seriju s Rose Leslie i Theom Jamesom u glavnim ulogama koju ćemo imati priliku gledati u svibnju 2022.

  • Prevodilac: Dragana Vulić Budanko
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada Henry upoznaje Clare, njemu je dvadeset osam, a njoj dvadeset godina. On je zaneseni knjižničar, a ona nadarena studentica likovne akademije. Čini mu se da se tada prvi put susreću i upoznaju, no on se pojavljuje u njezinu životu od njezine šeste godine... Henry putuje kroz vrijeme te se kao zarobljenik vremena iznenada pojavljuje u Clarinu životu i isto tako iznenada nestaje, uvijek u odgovarajućoj životnoj dobi, ali nesvjestan onoga što se događalo u prijašnjim susretima i životnim epizodama. Clare pak živi u jednosmjernom vremenu i čeka ga, svjesna da se on može pojaviti u bilo kojem trenutku njezina života, ali jednako tako i — nestati. Očaravajuća ljubavna priča američke spisateljice i umjetnice Audrey Niffenegger oduševila je čitatelje diljem svijeta te je nakon filmske ekranizacije dobila i svoju televizijsku inačicu. Prema ovome je romanu HBO snimio seriju s Rose Leslie i Theom Jamesom u glavnim ulogama koju ćemo imati priliku gledati u svibnju 2022.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter