Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Poslednja želja - Saga o vešcu 1, Specijalno izdanje

Poslednja želja - Saga o vešcu 1, Specijalno izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788677029050

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B0155

Broj strana:

276

Težina:

800 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

SPECIJALNO ILUSTROVANO IZDANJE!

Knjiga kojom je započeta legenda o Vešcu

Upoznajte Geralta, naočitog lovca bele kose i prodornog pogleda. Nadaleko je čuven zbog cinizma i nepoštovanja autoriteta, muževne privlačnosti i harizme. Ali on je i veštac, I svoje moći jača korišćenjem eliksira i redovnim vežbanjem. Takođe je briljantan borac i nemilosrdan ubica.

Geralt, veštac, glavni je protagonista poljskog fenomena epske fantastike koji se sastoji od serijala od osam knjiga prodatih u dvadeset miliona primeraka i prevedenih na preko 25 jezika. Prema literarnom predlošku nastale su i tri istoimene kompjuterske igre, koje se ubrajaju u sam vrh najboljih igara ikada napravljenih, a prema serijalu je nastala i popularna Netfliksova igrana serija, stripovi, društvene igre i igre kartama.

U ovom luksuznom izdanju najpoznatije knjige iz serijala, koje je majstorski ilustrovao Alehandro Koluči, imate priliku da pročitate priče koje su započele sagu o najvećem lovcu na čudovišta epske fantastike. Mešajući poznate narodne bajke, moderan senzibilitet i akciju detektivskog žanra, slovenski humor, kao i neke od ustaljenih elemenata epske fantastike, Sapkovski je stvorio lako prepoznatljiv i potpuno jedinstven literarni amalgam.

  • Originalni naziv: Ostatnie zyczenie
  • Prevodilac: Vesna Milutinović-Đurić
  • Edicija: Saga o vešcu
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    SPECIJALNO ILUSTROVANO IZDANJE! Knjiga kojom je započeta legenda o Vešcu Upoznajte Geralta, naočitog lovca bele kose i prodornog pogleda. Nadaleko je čuven zbog cinizma i nepoštovanja autoriteta, muževne privlačnosti i harizme. Ali on je i veštac, I svoje moći jača korišćenjem eliksira i redovnim vežbanjem. Takođe je briljantan borac i nemilosrdan ubica. Geralt, veštac, glavni je protagonista poljskog fenomena epske fantastike koji se sastoji od serijala od osam knjiga prodatih u dvadeset miliona primeraka i prevedenih na preko 25 jezika. Prema literarnom predlošku nastale su i tri istoimene kompjuterske igre, koje se ubrajaju u sam vrh najboljih igara ikada napravljenih, a prema serijalu je nastala i popularna Netfliksova igrana serija, stripovi, društvene igre i igre kartama. U ovom luksuznom izdanju najpoznatije knjige iz serijala, koje je majstorski ilustrovao Alehandro Koluči, imate priliku da pročitate priče koje su započele sagu o najvećem lovcu na čudovišta epske fantastike. Mešajući poznate narodne bajke, moderan senzibilitet i akciju detektivskog žanra, slovenski humor, kao i neke od ustaljenih elemenata epske fantastike, Sapkovski je stvorio lako prepoznatljiv i potpuno jedinstven literarni amalgam.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter