Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Pad nemani

Pad nemani

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4605-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9606

Broj strana:

504

Težina:

463 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

31,70 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Deveti, završni roman serijala Prostranstvo

Kategorije:

Sadržaj:

Padom Lakonijskog carstva hiljadu trista svetova oslobodilo se vladavine Vinstona Duartea. Ali drevni neprijatelj koji je ubio graditelje kapija je budan, a rat protiv našeg univerzuma ponovo počinje.

Elvi Okoje predvodi očajničku naučnu misiju u mrtvom sistemu Adro sa ciljem da ustanovi šta su graditelji kapija bili i šta ih je uništilo, makar po cenu svog i života polutuđinske dece koja na sebi nose težinu njenog istraživanja. Kroz raštrkane sisteme čovečanstva, pukovnica Alijana Tanaka lovi Duarteovu nestalu ćerku... i poremećenog cara. A na Rosinanteu Džejms Holden i njegova posada upinju se da izgrade budućnost za čovečanstvo iz krhotina i ruševina onoga što je čovečanstvu prethodilo.

Dok se bezmalo nezamislive sile pripremaju da satru sav ljudski život, Holden i grupa neočekivanih saveznika otkrivaju poslednju, očajničku priliku da ujedine vascelo čovečanstvo u nadi za ogromnu galaktičku civilizaciju lišenu ratova, frakcija, laži i tajni, pod uslovom da pobede.
Ali cena pobede može biti gora od posledica poraza.

  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Padom Lakonijskog carstva hiljadu trista svetova oslobodilo se vladavine Vinstona Duartea. Ali drevni neprijatelj koji je ubio graditelje kapija je budan, a rat protiv našeg univerzuma ponovo počinje. Elvi Okoje predvodi očajničku naučnu misiju u mrtvom sistemu Adro sa ciljem da ustanovi šta su graditelji kapija bili i šta ih je uništilo, makar po cenu svog i života polutuđinske dece koja na sebi nose težinu njenog istraživanja. Kroz raštrkane sisteme čovečanstva, pukovnica Alijana Tanaka lovi Duarteovu nestalu ćerku... i poremećenog cara. A na Rosinanteu Džejms Holden i njegova posada upinju se da izgrade budućnost za čovečanstvo iz krhotina i ruševina onoga što je čovečanstvu prethodilo. Dok se bezmalo nezamislive sile pripremaju da satru sav ljudski život, Holden i grupa neočekivanih saveznika otkrivaju poslednju, očajničku priliku da ujedine vascelo čovečanstvo u nadi za ogromnu galaktičku civilizaciju lišenu ratova, frakcija, laži i tajni, pod uslovom da pobede. Ali cena pobede može biti gora od posledica poraza.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Deveti, završni roman serijala Prostranstvo

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter