Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Klub Žilijet

Klub Žilijet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Saša Grej


ISBN:

978-86-521-1328-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5353

Broj strana:

309

Težina:

414 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga u kojoj će uživati i slobodoumni i stidljivi, i nesputani i inhibirani, obožavaoci Saše Grej kao i oni koji za nju nisu nikad čuli.

Hajde da raščistimo nešto prije nego što počnemo. Hoću da uradite tri stvari za mene. Prvo. Nemojte se zgražavati zbog bilo čega što ćete pročitati na stranicama koje slijede. Drugo. Ostavite inhibicije za sobom. Treće, i najvažnije. Sve što ćete vidjeti i čuti mora ostati među nama. A sad ću vas odvesti na mjesto na kome niste nikad bili...

Ketrin, studentkinja filmske režije, ima jednu tajnu: dugo potiskivan san, izvor svih njenih seksualnih fantazija. San ispunjen željama kojih se stidi. A ti živopisni snovi napokon nalaze način da joj prodru u svakodnevni život. Jedne noći, u jednom klubu, upoznaje muškarca koji je uvodi u čudan svijet. I uskoro je uvučena u Klub Žilijet, ekskluzivno tajno društvo u kome se istražuju najdublje, najmračnije fantazije. Ali kad se jednom uđe u taj svijet - nema povratka.

  • Originalni naziv: The Juliette Society
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga u kojoj će uživati i slobodoumni i stidljivi, i nesputani i inhibirani, obožavaoci Saše Grej kao i oni koji za nju nisu nikad čuli. Hajde da raščistimo nešto prije nego što počnemo. Hoću da uradite tri stvari za mene. Prvo. Nemojte se zgražavati zbog bilo čega što ćete pročitati na stranicama koje slijede. Drugo. Ostavite inhibicije za sobom. Treće, i najvažnije. Sve što ćete vidjeti i čuti mora ostati među nama. A sad ću vas odvesti na mjesto na kome niste nikad bili... Ketrin, studentkinja filmske režije, ima jednu tajnu: dugo potiskivan san, izvor svih njenih seksualnih fantazija. San ispunjen željama kojih se stidi. A ti živopisni snovi napokon nalaze način da joj prodru u svakodnevni život. Jedne noći, u jednom klubu, upoznaje muškarca koji je uvodi u čudan svijet. I uskoro je uvučena u Klub Žilijet, ekskluzivno tajno društvo u kome se istražuju najdublje, najmračnije fantazije. Ali kad se jednom uđe u taj svijet - nema povratka.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter