Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Klub mrtvih - knjiga treća

Klub mrtvih - knjiga treća

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-160-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7812

Broj strana:

195

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sookie Stackhouse je djevojka koja ima nadnaravne ljubavne probleme. Njezin dečko vampir Bill u posljednje se vrijeme doima pomalo distanciranim i čini se da pada na testu bliskosti, a onda da bi stvar bila još gora, iznenadno objavljuje kako hitno mora otputovati u Seattle - nekim poslom.

Ali kada nekoliko dana kasnije Sookie jedva preživi napad vukodlaka zahvaljujući zaštiti zločestoga Erica Northmana, ona će od njega doznati još strašniju vijest: Bill je zapravo otišao u Mississippi, kamo ga je pozvala Lorena, njegova stvoriteljica i bivša ljubavnica.

A da stvari ne budu baš tako harmonične, izgleda da je Bill nestao.
Sada samo Sookie može otići Billovim tragom u zajednicu nadnaravnih bića Mississippija, pod nesmiljenom zaštitom tamošnjeg vampirskog kralja Russella Edgingtona. U njihovu omiljenom okupljalištu, Klubu mrtvih u gradu Jacksonu, Sookie će otkriti do koje mjere seže vukodlačka prijetnja - ili moguća pomoć. A od krvave pustolovine koja slijedi, za Sookie će pogubnije biti posljedice koje će pretrpjeti njezino napuklo srce.

Treći roman iz serijala Južnjačkih vampirskih misterija Charlaine Harris - ujedno i osnovni predložak za treću sezonu HBO-ove megauspješne i višestruko nagrađivane TV-serije Okus krvi i otkriva neslućene vidove svijeta Sookie Stackhouse, kao i bizarnu razinu složenosti ovog fenomenalnog i posve originalnog pristupa vampirskome žanru.

  • Originalni naziv: CLUB DEAD: A SOOKIE STACKHOUSE...
  • Prevodilac: Maša Nobilo
  • Edicija: Sookie Stackhouse
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Sookie Stackhouse je djevojka koja ima nadnaravne ljubavne probleme. Njezin dečko vampir Bill u posljednje se vrijeme doima pomalo distanciranim i čini se da pada na testu bliskosti, a onda da bi stvar bila još gora, iznenadno objavljuje kako hitno mora otputovati u Seattle - nekim poslom. Ali kada nekoliko dana kasnije Sookie jedva preživi napad vukodlaka zahvaljujući zaštiti zločestoga Erica Northmana, ona će od njega doznati još strašniju vijest: Bill je zapravo otišao u Mississippi, kamo ga je pozvala Lorena, njegova stvoriteljica i bivša ljubavnica. A da stvari ne budu baš tako harmonične, izgleda da je Bill nestao. Sada samo Sookie može otići Billovim tragom u zajednicu nadnaravnih bića Mississippija, pod nesmiljenom zaštitom tamošnjeg vampirskog kralja Russella Edgingtona. U njihovu omiljenom okupljalištu, Klubu mrtvih u gradu Jacksonu, Sookie će otkriti do koje mjere seže vukodlačka prijetnja - ili moguća pomoć. A od krvave pustolovine koja slijedi, za Sookie će pogubnije biti posljedice koje će pretrpjeti njezino napuklo srce. Treći roman iz serijala Južnjačkih vampirskih misterija Charlaine Harris - ujedno i osnovni predložak za treću sezonu HBO-ove megauspješne i višestruko nagrađivane TV-serije Okus krvi i otkriva neslućene vidove svijeta Sookie Stackhouse, kao i bizarnu razinu složenosti ovog fenomenalnog i posve originalnog pristupa vampirskome žanru.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter