Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Klinička fiksna protetika - Krunice

Klinička fiksna protetika - Krunice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-176-693-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B5427

Broj strana:

200

Težina:

607 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

73,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Razvojem struke, posebice tehnologije materijala i kliničkih postupaka, pokazala se potreba da se napiše novi udžbenik iz područja fiksne protetike, koji će na jednom mjestu prikazati spoznaje iz dijela fiksne protetike.

Tako je nakon više od tridesetak godina objavljen udžbenik za studente studija dentalne medicine pod naslovom Klinička fiksna protetika I - Krunice. Djelo je to nastavnika i kliničara sa sva tri studija dentalne medicine u našoj državi: sa Zavoda za fiksnu protetiku Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Studija dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci i Splitu.

Udžbenik je ponajprije namijenjen studentima, a bit će koristan i specijalizantima i specijalistima stomatološke protetike te doktorima dentalne medicine kao dio dodatnog štiva za stručno usavršavanje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x275
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Razvojem struke, posebice tehnologije materijala i kliničkih postupaka, pokazala se potreba da se napiše novi udžbenik iz područja fiksne protetike, koji će na jednom mjestu prikazati spoznaje iz dijela fiksne protetike. Tako je nakon više od tridesetak godina objavljen udžbenik za studente studija dentalne medicine pod naslovom Klinička fiksna protetika I - Krunice. Djelo je to nastavnika i kliničara sa sva tri studija dentalne medicine u našoj državi: sa Zavoda za fiksnu protetiku Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Studija dentalne medicine Sveučilišta u Rijeci i Splitu. Udžbenik je ponajprije namijenjen studentima, a bit će koristan i specijalizantima i specijalistima stomatološke protetike te doktorima dentalne medicine kao dio dodatnog štiva za stručno usavršavanje.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter