Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Klinac Normalac i odmetnuti heroji

Klinac Normalac i odmetnuti heroji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-80802-32-9

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8243

Broj strana:

391

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Supergubitnici i superheroji u novoj akciji spasavanja sveta. Da li je u besmislenim stihovima odgovor? Ili zamka?
Kada si superheroj niko ti ne kaže da li ćeš dobiti superpojas i gomilu patentiranih spravica. Postoji li neka prodavnica iz koje uzimaš svoj superherojski kostim? Da li u tom paketu dobijaš i starog, mudrog batlera, koji će ti reći kada je vreme da prestaneš s herojisanjem? Ko uopšte zna šta se dešava kada postaneš superheroj?
Ni na jedno od ovih pitanja Mark Kupnik nije imao odgovor.
Mark je vođa tima Supergubitnika. Petorke u kojoj svaki član ima neki urođeni talenat. Izuzev Marka – on je rođen bez dara. Mark je dokaz dati nije potrebna supermoć da bi bio superheroj. Da su srčanost i odanost prijateljima važniji.
Šivering Sends je jedan od najbezbednijih zatvora na svetu. Nalazi se ispod mora. Negde daleko, daleko, da dalje ne može biti. I u njemu postoji jedna ćelija bezbednija od svih ćelija na planeti. Sagrađena je za najopasnijeg neprijatelja za svakog člana Alijanse heroja… Sem za Marka Kupnika.

  • Prevodilac: Aida Bajazet
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Supergubitnici i superheroji u novoj akciji spasavanja sveta. Da li je u besmislenim stihovima odgovor? Ili zamka? Kada si superheroj niko ti ne kaže da li ćeš dobiti superpojas i gomilu patentiranih spravica. Postoji li neka prodavnica iz koje uzimaš svoj superherojski kostim? Da li u tom paketu dobijaš i starog, mudrog batlera, koji će ti reći kada je vreme da prestaneš s herojisanjem? Ko uopšte zna šta se dešava kada postaneš superheroj? Ni na jedno od ovih pitanja Mark Kupnik nije imao odgovor. Mark je vođa tima Supergubitnika. Petorke u kojoj svaki član ima neki urođeni talenat. Izuzev Marka – on je rođen bez dara. Mark je dokaz dati nije potrebna supermoć da bi bio superheroj. Da su srčanost i odanost prijateljima važniji. Šivering Sends je jedan od najbezbednijih zatvora na svetu. Nalazi se ispod mora. Negde daleko, daleko, da dalje ne može biti. I u njemu postoji jedna ćelija bezbednija od svih ćelija na planeti. Sagrađena je za najopasnijeg neprijatelja za svakog člana Alijanse heroja… Sem za Marka Kupnika.

Dodatne informacije

Izdavač Propolis
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter