Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Klika

Klika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lisi Harrison


ISBN:

978-86-7702-047-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D0201

Broj strana:

224

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mesi Blok: Sa svojom sjajnom braon kosom i izbjeljenim osmjehom, Mesi je neprikosnovena gospodarica Klike, kao i društvene scene osnovne škole Oktavijan okruga, eksluzivne privatne škole za djevojke okruga Vestčester, u državi Njujork. Mesi zna da biste i dušu prodali đavolu samo da budete kao ona.

Dilan Marvil: Mesina zamenica koja svoje vreme troši na šlihtanje Mesi i ispijanje dijetalnih šejkova.

Ališa Rivera: Podla koliko i lepa. Ulazi pod kožu odraslima, podjednako kao i mladima jer je, prosto, tako zanosna. Planira da jednog dana zauzme Mesino mjesto na prestolu. Možda joj to i pođe za rukom.

Kristen Gregori: Ona je pametna, radna i uvrediće vas do suza pijre nego što uspijete da izgovorite Moja frizura nije grozna!

Uđite u svijet Kler Lajens, nove djevojke koja je pristigla sa Floride obuvena u patike i obučena u dvije godine stare gep tregeruše i koja, očigledno, nije satkana od štofa od kojeg je sačinjena Klika. Na njenu nesreću, Klerina porodica se doseljava u gostinsku kuću na velikom imanju Mesinih roditelja, gde će i živjeti dok ne budu mogli sebi da priušte dom. Klerina budućnost se čini gorom od odbačene prošlosezonske prada torbe. Međutim, uz malo sreće i mnogo planova, Kler će možda i uspjeti da zamiriše na šanel 19…

Serijal KLIKA autorke Lizi Harison namjenjen je tinejdžerkama, a svoje višemilionske tiraže, titulu Njujork tajmsovog bestselera i ekstremnu medijsku pažnju duguje svom savremenom stilu i temama zanimljivim mlađoj ženskoj publici. Najnoviji modni trendovi u oblačenju, spletke, društvene igre i pozicije, zloće i dobrice, sve to čini koktel za koji se pokazalo da je neodoljiv među tinejdžerkama. Britko, duhovito i inteligentno napisane knjige, fenomenalno dizajnirane, same po sebi su postale brend, pa spadaju u must have prema preporuci svih teen časopisa u Americi.

Klika… jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

  • Originalni naziv: The Clique
  • Prevodilac: Gordana Fikret Đurković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mesi Blok: Sa svojom sjajnom braon kosom i izbjeljenim osmjehom, Mesi je neprikosnovena gospodarica Klike, kao i društvene scene osnovne škole Oktavijan okruga, eksluzivne privatne škole za djevojke okruga Vestčester, u državi Njujork. Mesi zna da biste i dušu prodali đavolu samo da budete kao ona. Dilan Marvil: Mesina zamenica koja svoje vreme troši na šlihtanje Mesi i ispijanje dijetalnih šejkova. Ališa Rivera: Podla koliko i lepa. Ulazi pod kožu odraslima, podjednako kao i mladima jer je, prosto, tako zanosna. Planira da jednog dana zauzme Mesino mjesto na prestolu. Možda joj to i pođe za rukom. Kristen Gregori: Ona je pametna, radna i uvrediće vas do suza pijre nego što uspijete da izgovorite Moja frizura nije grozna! Uđite u svijet Kler Lajens, nove djevojke koja je pristigla sa Floride obuvena u patike i obučena u dvije godine stare gep tregeruše i koja, očigledno, nije satkana od štofa od kojeg je sačinjena Klika. Na njenu nesreću, Klerina porodica se doseljava u gostinsku kuću na velikom imanju Mesinih roditelja, gde će i živjeti dok ne budu mogli sebi da priušte dom. Klerina budućnost se čini gorom od odbačene prošlosezonske prada torbe. Međutim, uz malo sreće i mnogo planova, Kler će možda i uspjeti da zamiriše na šanel 19… Serijal KLIKA autorke Lizi Harison namjenjen je tinejdžerkama, a svoje višemilionske tiraže, titulu Njujork tajmsovog bestselera i ekstremnu medijsku pažnju duguje svom savremenom stilu i temama zanimljivim mlađoj ženskoj publici. Najnoviji modni trendovi u oblačenju, spletke, društvene igre i pozicije, zloće i dobrice, sve to čini koktel za koji se pokazalo da je neodoljiv među tinejdžerkama. Britko, duhovito i inteligentno napisane knjige, fenomenalno dizajnirane, same po sebi su postale brend, pa spadaju u must have prema preporuci svih teen časopisa u Americi. Klika… jedina stvar koja je teža od ulaska u nju jeste opstanak u njoj.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna Knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter