Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kirurgija

Kirurgija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-178-855-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N5076

Broj strana:

1022

Težina:

2099 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

289,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kirurgija je područje medicine koje je u posljednjih 15 godina ostvarilo najveći i najznačajniji napredak.
10 godina nakon zadnjega udžbenika izdanog u Hrvatskoj Naklada Ljevak ima čast predstaviti Vam nov, suvremeno koncipiran i dizajniran udžbenik koji donosi puno temeljno novih i važnih spoznaja te predstavlja rezultate hrvatske kirurgije u svjetlu svjetskih spoznaja.
Ova knjiga napravljena je po mjeri studenta medicine i prilagođena Bolonjskom procesu promjene nastave te omogućuje brže, preglednije i svrsishodnije ponavljanje.
Ovaj vrhunski udžbenik omogućuje:
- lakše i neposredno razlučivanje bitnoga od nebitnoga,
- brže ponavljanje pročitanog,
- bolje poznavanje kirurgije
- upućuje na izvore najnovijih informacija s ciljem aktualizacije znanja budućih i postojećih stručnjaka
- u Općem dijelu ukazuje na ono što omogućuje preživljavanje kirurškoga bolesnika
- u specijalnom dijelu donosi najnovija dostignuća specijalištičkih kirurških grana.
Knjiga kirurgija moderan je temeljni udžbenik kirurgije, namijenjen studentima svih medicinskih fakulteta u Hrvatskoj, kao i specijalizantima opće kirurgije i pojedinih kirurških struka te pouzdan oslonac u skrbi za kirurškoga bolesnika liječnicima obiteljske medicine te specijalistima opće kirurgije i drugih specijalističkih grana medicine.
Udžbenik je podijeljen na dva dijela: opći i specijalni. U Općem dijelu ukazuje na ono što omogućuje preživljavanje kirurškoga bolesnika, dok u Specijalnom dijelu donosi najnovija dostignuća specijalističkih kirurških grana.
Prilagođen je Bolonjskom procesu promjena nastave iz kirurgije te samim tim omogućuje studentu brže, preglednije i svrsishodnije ponavljanje. Udžbenik je ujedno dovoljno velika baza pitanja za pismeni ispit iz kirurgije te objektivizaciju ispita iz kirurgije.
Ova visokovrijedna knjiga predstavlja rezultate hrvatske kirurgije u svjetlu svjetskih spoznaja te upućuje na izvore najnovijih informacija s ciljem aktualižacije znanja postojećih i budućih stručnjaka.

  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kirurgija je područje medicine koje je u posljednjih 15 godina ostvarilo najveći i najznačajniji napredak. 10 godina nakon zadnjega udžbenika izdanog u Hrvatskoj Naklada Ljevak ima čast predstaviti Vam nov, suvremeno koncipiran i dizajniran udžbenik koji donosi puno temeljno novih i važnih spoznaja te predstavlja rezultate hrvatske kirurgije u svjetlu svjetskih spoznaja. Ova knjiga napravljena je po mjeri studenta medicine i prilagođena Bolonjskom procesu promjene nastave te omogućuje brže, preglednije i svrsishodnije ponavljanje. Ovaj vrhunski udžbenik omogućuje: - lakše i neposredno razlučivanje bitnoga od nebitnoga, - brže ponavljanje pročitanog, - bolje poznavanje kirurgije - upućuje na izvore najnovijih informacija s ciljem aktualizacije znanja budućih i postojećih stručnjaka - u Općem dijelu ukazuje na ono što omogućuje preživljavanje kirurškoga bolesnika - u specijalnom dijelu donosi najnovija dostignuća specijalištičkih kirurških grana. Knjiga kirurgija moderan je temeljni udžbenik kirurgije, namijenjen studentima svih medicinskih fakulteta u Hrvatskoj, kao i specijalizantima opće kirurgije i pojedinih kirurških struka te pouzdan oslonac u skrbi za kirurškoga bolesnika liječnicima obiteljske medicine te specijalistima opće kirurgije i drugih specijalističkih grana medicine. Udžbenik je podijeljen na dva dijela: opći i specijalni. U Općem dijelu ukazuje na ono što omogućuje preživljavanje kirurškoga bolesnika, dok u Specijalnom dijelu donosi najnovija dostignuća specijalističkih kirurških grana. Prilagođen je Bolonjskom procesu promjena nastave iz kirurgije te samim tim omogućuje studentu brže, preglednije i svrsishodnije ponavljanje. Udžbenik je ujedno dovoljno velika baza pitanja za pismeni ispit iz kirurgije te objektivizaciju ispita iz kirurgije. Ova visokovrijedna knjiga predstavlja rezultate hrvatske kirurgije u svjetlu svjetskih spoznaja te upućuje na izvore najnovijih informacija s ciljem aktualižacije znanja postojećih i budućih stručnjaka.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Ljevak
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter