Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kazanova mi je rekao

Kazanova mi je rekao

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Suzan Svon


ISBN:

978-86-7436-797-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1825

Broj strana:

321

Težina:

424 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,70 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Jedna od deset najboljih knjiga godine po izboru časopisa: Kalgari herald, Nau (Toronto), San tajms (Oven Saund) Finalista izbora za knjiżevnu nagradu Komonvelta.

Kazanova mi je rekao je blistavo osmišljen roman koji obuhvata dva stoljeća, dvije żene, jedan davno izgubljeni dnevnik i tajnu koja se krije iza priče o posljednjoj velikoj ljubavi legendarnog Kazanove. Svon je napisala odu neočekivanim trenucima u životu i ljubavi, i iskustvima koja stičemo kroz putovanja, poslije kojih više nismo isti.

Svon je iznedrila jednu egzotičnu romansu, punu bezbrižnih avantura, prozno djelo koje se graniči s poezijom. Zažalit ćete ako propustite ovo veličanstveno, tužno i veselo, uzbudljivo putovanje. Kalgari herald.

U svom novom romanu Kazanova mi je rekao, Suzan Svon je romantičnija nego ikad. Međutim, s istorijskom potkom i vještom paralelnom strukturom, osigurala je dobitnu kombinaciju... Jedno od njenih najboljih djela.Nau (Toronto) Ima nečeg izazovnog i fantastičnog u vezi s ovom vrstom istorijske proze, putopisom prošaranim rastrgnutim korsetima, a Svon vješto upliće činjenice u bogato izmaštane scene i likove. Kvil end kvajer.

Apsolutno zavodljivo... Po imaginativnom opsegu, razigranom zapletu i škakljivoj tajanstvenosti, Kazanova mi je rekao je izuzetno nadahnuto ostvarenje koje oduzima dah.Gloub end mejl

  • Prevodilac: Maksimović Vidanović Deana
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedna od deset najboljih knjiga godine po izboru časopisa: Kalgari herald, Nau (Toronto), San tajms (Oven Saund) Finalista izbora za knjiżevnu nagradu Komonvelta. Kazanova mi je rekao je blistavo osmišljen roman koji obuhvata dva stoljeća, dvije żene, jedan davno izgubljeni dnevnik i tajnu koja se krije iza priče o posljednjoj velikoj ljubavi legendarnog Kazanove. Svon je napisala odu neočekivanim trenucima u životu i ljubavi, i iskustvima koja stičemo kroz putovanja, poslije kojih više nismo isti. Svon je iznedrila jednu egzotičnu romansu, punu bezbrižnih avantura, prozno djelo koje se graniči s poezijom. Zažalit ćete ako propustite ovo veličanstveno, tužno i veselo, uzbudljivo putovanje. Kalgari herald. U svom novom romanu Kazanova mi je rekao, Suzan Svon je romantičnija nego ikad. Međutim, s istorijskom potkom i vještom paralelnom strukturom, osigurala je dobitnu kombinaciju... Jedno od njenih najboljih djela.Nau (Toronto) Ima nečeg izazovnog i fantastičnog u vezi s ovom vrstom istorijske proze, putopisom prošaranim rastrgnutim korsetima, a Svon vješto upliće činjenice u bogato izmaštane scene i likove. Kvil end kvajer. Apsolutno zavodljivo... Po imaginativnom opsegu, razigranom zapletu i škakljivoj tajanstvenosti, Kazanova mi je rekao je izuzetno nadahnuto ostvarenje koje oduzima dah.Gloub end mejl

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter