Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kasno je za venčanje

Kasno je za venčanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-10-00294-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9032

Broj strana:

262

Težina:

270 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Uzbudljiva romansa protkana misterijom čiji su junaci vrlo neobičan vatren i izuzetno skladan par, Tobajas Marč i njegova očaravajuća partnerka Lavinija Lejk.

Poziv na seosku zabavu bio je savršeno rješenje za Tobajasov i Lavinijin najveći problem. Omogućio im je da izbjegnu vrevu i radoznale oči Londona i pronađu skriveno, opuštajuće i prije svega romantično ljubavno gnjezdašce.

Pojava dražesne žene iz Tobajasove prošlosti razvejala je planove ovog ljubavnog para i upropastila sadržajni vikend, daleko od metropole.
Lepota Aspazije Grej djelovala je onespokojavajuće, baš kao i njena tajanstvena povezanost s Tobajasom. Njen davno preminuli vjerenik bio je njegov prijatelj, i poremećeni ubica. Laviniji je u Aspazijinom prisustvu bilo prilično neprijatno, možda i zato što ju je prvi put susrela u Tobajasovoj spavaćoj sobi.

Ispostavilo se da se tamo našla kako bi zatražila zaštitu, nakon što je dobila zlokobnu poruku koja je na jeziv način oživjela prošlost. Događaji su ukazivali na to da neko podražava mrtvog ubicu, što je između Tobajasa i Lavinije stvorilo mnogo opasnije prepreke od pukog ogovaranja. Dvojac Lejk i Marč ubrzo će biti prinuđen da upotrijebi sav talenat da bi uhvatio zločinca koji je tako grubo prekinuo njihov randevu. Nakon toga, moći će da se posvete mnogo ugodnijim aktivnostima...

  • Originalni naziv: Late for the Weadnig
  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x215
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uzbudljiva romansa protkana misterijom čiji su junaci vrlo neobičan vatren i izuzetno skladan par, Tobajas Marč i njegova očaravajuća partnerka Lavinija Lejk. Poziv na seosku zabavu bio je savršeno rješenje za Tobajasov i Lavinijin najveći problem. Omogućio im je da izbjegnu vrevu i radoznale oči Londona i pronađu skriveno, opuštajuće i prije svega romantično ljubavno gnjezdašce. Pojava dražesne žene iz Tobajasove prošlosti razvejala je planove ovog ljubavnog para i upropastila sadržajni vikend, daleko od metropole. Lepota Aspazije Grej djelovala je onespokojavajuće, baš kao i njena tajanstvena povezanost s Tobajasom. Njen davno preminuli vjerenik bio je njegov prijatelj, i poremećeni ubica. Laviniji je u Aspazijinom prisustvu bilo prilično neprijatno, možda i zato što ju je prvi put susrela u Tobajasovoj spavaćoj sobi. Ispostavilo se da se tamo našla kako bi zatražila zaštitu, nakon što je dobila zlokobnu poruku koja je na jeziv način oživjela prošlost. Događaji su ukazivali na to da neko podražava mrtvog ubicu, što je između Tobajasa i Lavinije stvorilo mnogo opasnije prepreke od pukog ogovaranja. Dvojac Lejk i Marč ubrzo će biti prinuđen da upotrijebi sav talenat da bi uhvatio zločinca koji je tako grubo prekinuo njihov randevu. Nakon toga, moći će da se posvete mnogo ugodnijim aktivnostima...

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter