Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Kašice za vaše dijete - Iz mamine kuhinje, zdravo, prirodno, brzo

Kašice za vaše dijete - Iz mamine kuhinje, zdravo, prirodno, brzo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-360-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7335

Broj strana:

79

Težina:

230 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zdrava hrana jamči vašem djetetu zdravo djetinjstvo!

Pripremite za svoje dijete zdrave kašice brzo i jednostavno! Iako gotove kašice iz staklenki zahtijevaju manje truda i vremena, svome djetetu možete pripremiti i domaću kašicu a da pritom ne provedete cijeli dan u kuhinji.

Prednosti domaćih kašica su očite: svježe namirnice osigurat će vašem djetetu potrebne hranjive tvari i vitamine, jabuka ce imati okus poput prave jabuke, a vi ćete pritom biti sigurni da u hrani neće biti nepoželjnih dodataka i začina.

Sva jela iz ove kuharice – od prve kašice od mrkve i krumpira, preko goveđe kašice, pa sve do pudinga od vanilije i malina te slasnih rođendanskih kolačića s marcipanom – ponajprije su zdrava i pripremaju se uistinu brzo i lako! A usto, takva će hrana najviše pridonijeti zdravlju vašeg djeteta i pomoći će mu da od najranijeg doba uspostavi zdrave prehrambene navike.

Kašice za vaše dijete nude vam mnoštvo maštovitih recepata za pripremu različitih voćnih, povrtnih, žitnih i mesnih obroka, a velika vrijednost ove kuharice jest u tome što su ti recepti često prikladni i za prehranu cijele obitelji. Nadalje, tu je i detaljan opis svih namirnica potrebnih za razvoj vašeg djeteta, savjeti za pripremu hrane te plan prehrane od prve hrane – majčinog mlijeka – do kompletnog obroka.

  • Originalni naziv: Babybreie
  • Prevodilac: Branka Antolović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x215
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Zdrava hrana jamči vašem djetetu zdravo djetinjstvo! Pripremite za svoje dijete zdrave kašice brzo i jednostavno! Iako gotove kašice iz staklenki zahtijevaju manje truda i vremena, svome djetetu možete pripremiti i domaću kašicu a da pritom ne provedete cijeli dan u kuhinji. Prednosti domaćih kašica su očite: svježe namirnice osigurat će vašem djetetu potrebne hranjive tvari i vitamine, jabuka ce imati okus poput prave jabuke, a vi ćete pritom biti sigurni da u hrani neće biti nepoželjnih dodataka i začina. Sva jela iz ove kuharice – od prve kašice od mrkve i krumpira, preko goveđe kašice, pa sve do pudinga od vanilije i malina te slasnih rođendanskih kolačića s marcipanom – ponajprije su zdrava i pripremaju se uistinu brzo i lako! A usto, takva će hrana najviše pridonijeti zdravlju vašeg djeteta i pomoći će mu da od najranijeg doba uspostavi zdrave prehrambene navike. Kašice za vaše dijete nude vam mnoštvo maštovitih recepata za pripremu različitih voćnih, povrtnih, žitnih i mesnih obroka, a velika vrijednost ove kuharice jest u tome što su ti recepti često prikladni i za prehranu cijele obitelji. Nadalje, tu je i detaljan opis svih namirnica potrebnih za razvoj vašeg djeteta, savjeti za pripremu hrane te plan prehrane od prve hrane – majčinog mlijeka – do kompletnog obroka.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter