Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kardiovaskularne bolesti: priručnik za liječnike primarne zdravstvene zaštite

Kardiovaskularne bolesti: priručnik za liječnike primarne zdravstvene zaštite

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-31568-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

N5002

Broj strana:

152

Težina:

285 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,20 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Priručnik za liječnike primarne zdravstvene zaštite.
Izbjegavajući opširna, komplicirana tumačenja patoloških zbivanja u priručniku Kardiovaskularne bolesti, autori su prikazali suvremena, općeprihvaćena stajališta u pristupu bolesniku, dijagnostici, liječenju i prevenciji kardiovaskularnih bolesti.
Knjiga je malog formata oblikovana kao pocket-book, te može stati u džep i postati nerazdvojni pratilac liječnika, a istodobno dovoljno velika i koncizna da obuhvati svu najvažniju problematiku kardiovaskularnih bolesti i omogući brzo donošenje odluka. Knjiga je ponajprije namijenjena liječnicima i medicinskim sestrama, kao i drugim znanstvenim djelatnicima koji rade u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, te poslijediplomantima opće medicine. Knjiga se sastoji od:
- Općega i Specijalnog dijela,
Prevencije kardiovaskularnih bolesti, koja je danas nezaobilazna u prosvjećivanju i liječenju, popisa najčešćih lijekova koji se primjenjuju u kardiologiji te od najčešćih pitanja što ih bolesnici postavljaju liječnicima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 122x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Priručnik za liječnike primarne zdravstvene zaštite. Izbjegavajući opširna, komplicirana tumačenja patoloških zbivanja u priručniku Kardiovaskularne bolesti, autori su prikazali suvremena, općeprihvaćena stajališta u pristupu bolesniku, dijagnostici, liječenju i prevenciji kardiovaskularnih bolesti. Knjiga je malog formata oblikovana kao pocket-book, te može stati u džep i postati nerazdvojni pratilac liječnika, a istodobno dovoljno velika i koncizna da obuhvati svu najvažniju problematiku kardiovaskularnih bolesti i omogući brzo donošenje odluka. Knjiga je ponajprije namijenjena liječnicima i medicinskim sestrama, kao i drugim znanstvenim djelatnicima koji rade u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, te poslijediplomantima opće medicine. Knjiga se sastoji od: - Općega i Specijalnog dijela, Prevencije kardiovaskularnih bolesti, koja je danas nezaobilazna u prosvjećivanju i liječenju, popisa najčešćih lijekova koji se primjenjuju u kardiologiji te od najčešćih pitanja što ih bolesnici postavljaju liječnicima.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter