Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kao pero na vetru

Kao pero na vetru

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4461-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8969

Broj strana:

320

Težina:

310 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Autorka bestselera Crveni adresar i Hrast je i dalje tu.

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga koju ćete želeti da poklonite svojoj najboljoj prijateljici.

Bio je 12. avgust kada je Lilina majka izmoždena od rađanja dece preminula nakon devetog porođaja. Dan koji je devetogodišnjoj Lili promenio život. Brigu o deci preuzima njena najstarija sestra, trinaestogodišnja Gertruda. Nedaleko od njihove kuće živi Lilina najbolja drugarica Viola, čija mama s vremenom postaje majčinska figura Lilinog detinjstva. Dve devojčice su nerazdvojne. A onda Lili nestaje.

Prošle su decenije, Viola je postala majka, baka pa i prabaka, ali nikad nije prestala da misli na Lili. Ponovo je 12. avgust. Zvoni telefon. S druge strane slušalice Viola čuje Lilin glas. Njena davno izgubljena drugarica moli da se oproste kako dolikuje prijateljima, onako kako je trebalo da se oproste nekada davno.

U ovom nežnom i potresnom romanu pratimo živote Viole i Lili od pedesetih godina do danas, kada Viola odlazi u Pariz da konačno vidi Lili, poslednji put, i dobije odgovor na pitanje koje ju je mučilo celog života.

  • Prevodilac: Marija Popović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga koju ćete želeti da poklonite svojoj najboljoj prijateljici. Bio je 12. avgust kada je Lilina majka izmoždena od rađanja dece preminula nakon devetog porođaja. Dan koji je devetogodišnjoj Lili promenio život. Brigu o deci preuzima njena najstarija sestra, trinaestogodišnja Gertruda. Nedaleko od njihove kuće živi Lilina najbolja drugarica Viola, čija mama s vremenom postaje majčinska figura Lilinog detinjstva. Dve devojčice su nerazdvojne. A onda Lili nestaje. Prošle su decenije, Viola je postala majka, baka pa i prabaka, ali nikad nije prestala da misli na Lili. Ponovo je 12. avgust. Zvoni telefon. S druge strane slušalice Viola čuje Lilin glas. Njena davno izgubljena drugarica moli da se oproste kako dolikuje prijateljima, onako kako je trebalo da se oproste nekada davno. U ovom nežnom i potresnom romanu pratimo živote Viole i Lili od pedesetih godina do danas, kada Viola odlazi u Pariz da konačno vidi Lili, poslednji put, i dobije odgovor na pitanje koje ju je mučilo celog života.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Autorka bestselera Crveni adresar i Hrast je i dalje tu.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter