Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kao da si anđeo

Kao da si anđeo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788660357740

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6212

Broj strana:

204

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

- ... jest, deluje kao da sam anđeo, ali mnogo više kao anđeo smrti. Ili će umreti vaša priča ili vi? - ponekada moja predavanja nisu toliko slatka.

U stvari, nisu uopšte slatka, niti sam ja slatka, niti pokušavam da budem slatkorečiva. Uvijala sam dugo sve nešto u metafore, ali danas samo zero poruka. Perom u glavu.

Reči su vrlo moćne, postani svesna kako ih koristiš, pričale smo o tome više puta – razgovaramo. Jedna od mojih učenica želi da radi sa anđelima, kanališe poruke, pomažu joj u tome anđeoske karte. Kako smo počele da radimo, anđeli nam sa svih strana šalju poruke. Od onih „običnih”, kad ispred sebe na zemlji ugledaš pero od ptice, podigneš ga i poneseš sa sobom... do neobično sinhronizovanih situacija. Nađemo se u kafeu da potpišemo ugovor i proslavimo. Pitamo koje vino imaju na čašu. Imamo samo domaće vino Kao da si anđeo.

Nas dve se pogledamo.

Naravno.

Upravo tako.

Donesite.

Od tada navijam da joj se i knjiga na kojoj radimo zove Kao da si anđeo. Tokom samog procesa „stvaranja” knjige, sve naše nesigurnosti i strahovi počnu da izlaze. Sumnjamo, ko sam ja da kanališem poruke. Proglasiće me ludom. To nije pravi posao. Ne mogu od toga da živim.

- Hajde ti napiši knjigu o anđelima - kaže ona meni.

Kolekcija priča Žane i Milice, mentorke i učenice, nastale tokom mentorship programa, otkrivaju dobro u nama, dozvoljavaju da naše biće bude ono što jeste, odišu mirom i utehom. Kazuju da nismo sami, da smo podržani i da umetnost može spasiti svet.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

- ... jest, deluje kao da sam anđeo, ali mnogo više kao anđeo smrti. Ili će umreti vaša priča ili vi? - ponekada moja predavanja nisu toliko slatka. U stvari, nisu uopšte slatka, niti sam ja slatka, niti pokušavam da budem slatkorečiva. Uvijala sam dugo sve nešto u metafore, ali danas samo zero poruka. Perom u glavu. Reči su vrlo moćne, postani svesna kako ih koristiš, pričale smo o tome više puta – razgovaramo. Jedna od mojih učenica želi da radi sa anđelima, kanališe poruke, pomažu joj u tome anđeoske karte. Kako smo počele da radimo, anđeli nam sa svih strana šalju poruke. Od onih „običnih”, kad ispred sebe na zemlji ugledaš pero od ptice, podigneš ga i poneseš sa sobom... do neobično sinhronizovanih situacija. Nađemo se u kafeu da potpišemo ugovor i proslavimo. Pitamo koje vino imaju na čašu. Imamo samo domaće vino Kao da si anđeo. Nas dve se pogledamo. Naravno. Upravo tako. Donesite. Od tada navijam da joj se i knjiga na kojoj radimo zove Kao da si anđeo. Tokom samog procesa „stvaranja” knjige, sve naše nesigurnosti i strahovi počnu da izlaze. Sumnjamo, ko sam ja da kanališem poruke. Proglasiće me ludom. To nije pravi posao. Ne mogu od toga da živim. - Hajde ti napiši knjigu o anđelima - kaže ona meni. Kolekcija priča Žane i Milice, mentorke i učenice, nastale tokom mentorship programa, otkrivaju dobro u nama, dozvoljavaju da naše biće bude ono što jeste, odišu mirom i utehom. Kazuju da nismo sami, da smo podržani i da umetnost može spasiti svet.

Dodatne informacije

Izdavač Harmonija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter