Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kanarinac u obitelji

Kanarinac u obitelji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-218-148-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K6013

Broj strana:

63

Težina:

175 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ukoliko ste odlučili nabaviti kanarinca, trebate mu posvetiti dio svog slobodnog vremena i pažnje. Zauzvrat, on će vas nagraditi svojom pjesmom, ljubavlju i privrženošću.

Znanstvenici drže da kanarinci katkad pjevaju iz čistog zadovoljstva. Pomozite kanarincu da bude sretan i zadovoljan kako bi vas nagradio svojom prekrasnom pjesmom, jer kroz pjesmu kanarinci opjevavaju svoje osjećaje.

Ovaj praktični i jednostavni priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti kanarinca; na koji način se brinuti za njega od prvih mjeseci života pa sve do starosti; kako ga uklopiti u svoj život.
Priručnik također sadrži korisne podatke o smještaju, prehrani i higijeni te načinu na koji ćete održati svog kanarinca u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz savjete o ponašanju u slučaju eventualne bolesti.
Ukratko, ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim ljubimcem.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ukoliko ste odlučili nabaviti kanarinca, trebate mu posvetiti dio svog slobodnog vremena i pažnje. Zauzvrat, on će vas nagraditi svojom pjesmom, ljubavlju i privrženošću. Znanstvenici drže da kanarinci katkad pjevaju iz čistog zadovoljstva. Pomozite kanarincu da bude sretan i zadovoljan kako bi vas nagradio svojom prekrasnom pjesmom, jer kroz pjesmu kanarinci opjevavaju svoje osjećaje. Ovaj praktični i jednostavni priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti kanarinca; na koji način se brinuti za njega od prvih mjeseci života pa sve do starosti; kako ga uklopiti u svoj život. Priručnik također sadrži korisne podatke o smještaju, prehrani i higijeni te načinu na koji ćete održati svog kanarinca u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz savjete o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko, ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim ljubimcem.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter