Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Kalifova ruža

Kalifova ruža

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rene Ahdie


ISBN:

978-86-6035-475-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B1371

Broj strana:

296

Težina:

307 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U zemlji na ivici rata, Šeherezada je na silu oteta iz ruku svog voljenog supruga kalifa Korasana. Nekada je mislila da je Kalid monstrum - nemilosrdni ubica žena, odgovoran za neizmernu patnju i bol - ali kako je otkrivala njegove tajne, otkrila je izuzetnog čoveka i ljubav koju nije mogla da porekne. Nažalost, kletva i dalje preti da zauvek rastavi Šazi i Kalida.
Sada je opet sa svojom porodicom. Našli su utočište u pustinji u kojoj se okuplja smrtonosna sila - sila rešena da uništi njegovo kraljevstvo, predvođena Šazinom ljubavlju iz detinjstva. Rastrgnuta između odanosti prema porodici i ljubavi prema dečaku - kralju, jedino što Šazi može jeste da krene u akciju.

Vođena moćnom magijom, odlučuje da zaustavi i ovu užasnu kletvu i nadirući rat jednom za svagda. Ali da bi to uradila mora izbeći i sopstvene neprijatelje.
Saga koja je počela knjigom Gnev i zora dolazi do svog završnog preokreta kada Šeherezada rizikuje sve kako bi se vratila svojoj istinskoj ljubavi.

  • Originalni naziv: The Rose & the Dagger...
  • Prevodilac: Uroš Nikolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U zemlji na ivici rata, Šeherezada je na silu oteta iz ruku svog voljenog supruga kalifa Korasana. Nekada je mislila da je Kalid monstrum - nemilosrdni ubica žena, odgovoran za neizmernu patnju i bol - ali kako je otkrivala njegove tajne, otkrila je izuzetnog čoveka i ljubav koju nije mogla da porekne. Nažalost, kletva i dalje preti da zauvek rastavi Šazi i Kalida. Sada je opet sa svojom porodicom. Našli su utočište u pustinji u kojoj se okuplja smrtonosna sila - sila rešena da uništi njegovo kraljevstvo, predvođena Šazinom ljubavlju iz detinjstva. Rastrgnuta između odanosti prema porodici i ljubavi prema dečaku - kralju, jedino što Šazi može jeste da krene u akciju. Vođena moćnom magijom, odlučuje da zaustavi i ovu užasnu kletvu i nadirući rat jednom za svagda. Ali da bi to uradila mora izbeći i sopstvene neprijatelje. Saga koja je počela knjigom Gnev i zora dolazi do svog završnog preokreta kada Šeherezada rizikuje sve kako bi se vratila svojoj istinskoj ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter