Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine

Kako unaprediti svoje pregovaračke veštine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: D.R. Gilbert


ISBN:

978-86-7702-242-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4461

Broj strana:

136

Težina:

271 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svakodnevna upućenost na ljude oko nas stvara kontinuiranu potrebu za nekim vidom pregovaranja. Vještine pregovaranja su opštekorisne za svakog pojedinca, jer rješavaju sukobe, poboljšavaju odnose među ljudima, mogu uštedjeti brojne resurse, pout vremena, novca, zdravlja, pa i živaca.

Pregovaranje je vještina koja se, kao i svaka druga, može unaprijediti učenjem, treningom, iskustvom i primjenom naučenog. Zbog toga Vam knjiga Kako unaprijediti svoje pregovaračke vještine deifinitivno može omogućiti kokretne alate i biti od velike pomoći u svakodnevnim poslovnim i privatnim situacijama.

Ova knjiga je iskorak našeg čovjeka koji nosi energiju, ona može da mijenja i pojedinca i društvo. Pregovaranje se predstavlja kao umjeće, kao viteška vještina, sa punim poštovanjem potreba i želja druge strane. Nemam dilemu da autor knjige dobro zna o čemu piše i da je u tome o čemu piše jako dobar.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svakodnevna upućenost na ljude oko nas stvara kontinuiranu potrebu za nekim vidom pregovaranja. Vještine pregovaranja su opštekorisne za svakog pojedinca, jer rješavaju sukobe, poboljšavaju odnose među ljudima, mogu uštedjeti brojne resurse, pout vremena, novca, zdravlja, pa i živaca. Pregovaranje je vještina koja se, kao i svaka druga, može unaprijediti učenjem, treningom, iskustvom i primjenom naučenog. Zbog toga Vam knjiga Kako unaprijediti svoje pregovaračke vještine deifinitivno može omogućiti kokretne alate i biti od velike pomoći u svakodnevnim poslovnim i privatnim situacijama. Ova knjiga je iskorak našeg čovjeka koji nosi energiju, ona može da mijenja i pojedinca i društvo. Pregovaranje se predstavlja kao umjeće, kao viteška vještina, sa punim poštovanjem potreba i želja druge strane. Nemam dilemu da autor knjige dobro zna o čemu piše i da je u tome o čemu piše jako dobar.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter