Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kako sam izgubio nadimak i stekao devojku

Kako sam izgubio nadimak i stekao devojku

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-886-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N1820

Broj strana:

176

Težina:

305 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Razbio sam prvi kontrolni iz istorije, ali i prvi sastav koji smo pisali na španskom. Kad nam je predavala pregledane radove, gospođica Padilja reče da sam iskazao mnogo osjećajnosti. Neki kreten iz posljednjeg reda reče: Žgolja štreberčina, zbog čega skoro pola razreda poče da se smije.

Sve dok se Sidni Holand ne okrete i ne reče da joj je dosta nezrelih dječaka ljubomornih na osjećajne muškarce kao što sam ja. Još neke djevojke propratiše to sa Pa da i Ma koji ste vi idioti. Bilo bi odlično kad bi ti momci stvarno bili ljubomorni na mene. Kad bi, recimo, i svi oni željeli da budu Kapetan Osjećajni.

Ja i ostali osjećajni momci bili bismo u grupi iz prve lige i svi bi umirali od żelje da sjede s nama za vrijeme ručka. Naravno, budući da smo toliko osjećajni, bilo bi nam mrsko da ikoga isključimo iz društva. Zato bismo svaki sto u glupezariji proglasili mjestom za pripadnike prve lige, s tim što bi moj bio poznat kao mjesto za istinske pripadnike prve lige. Kad bi samo moglo tako...

Poslije časa otpratio sam Dżinu do njenog ormarića i osjećajno pomenuo svoj dobrovoljni odlazak s mamom u Zlatno selo. Pogledala me je kao da sam Štreberzila.

  • Prevodilac: Gajski Bojana
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Razbio sam prvi kontrolni iz istorije, ali i prvi sastav koji smo pisali na španskom. Kad nam je predavala pregledane radove, gospođica Padilja reče da sam iskazao mnogo osjećajnosti. Neki kreten iz posljednjeg reda reče: Žgolja štreberčina, zbog čega skoro pola razreda poče da se smije. Sve dok se Sidni Holand ne okrete i ne reče da joj je dosta nezrelih dječaka ljubomornih na osjećajne muškarce kao što sam ja. Još neke djevojke propratiše to sa Pa da i Ma koji ste vi idioti. Bilo bi odlično kad bi ti momci stvarno bili ljubomorni na mene. Kad bi, recimo, i svi oni željeli da budu Kapetan Osjećajni. Ja i ostali osjećajni momci bili bismo u grupi iz prve lige i svi bi umirali od żelje da sjede s nama za vrijeme ručka. Naravno, budući da smo toliko osjećajni, bilo bi nam mrsko da ikoga isključimo iz društva. Zato bismo svaki sto u glupezariji proglasili mjestom za pripadnike prve lige, s tim što bi moj bio poznat kao mjesto za istinske pripadnike prve lige. Kad bi samo moglo tako... Poslije časa otpratio sam Dżinu do njenog ormarića i osjećajno pomenuo svoj dobrovoljni odlazak s mamom u Zlatno selo. Pogledala me je kao da sam Štreberzila.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter